2016-10-25 11:38

POLITICA


Ponta invită la răzvrătire

 |  17:36
Ponta invită la răzvrătire

Copreşedintele Uniunii Social Liberale (USL) Victor Ponta, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă că a decis să nu mai plătească taxa TVR. „M-am decis ca de astăzi, eu, Victor Ponta, să intru într-un tip de acţiune de protest, pe care mi-o asum - şi sunt gata să răspund conform legii -, de a nu mai plăti taxa pentru Televiziunea Română”, a spus Ponta, răspunzând unei întrebări a presei.

Afirmând că este „o ruşine” să plătească banii pentru a-l vedea pe „William Brânză şi pe tinerii liberal-democraţi”, preşedintele PSD a anunţat că va deschide pe site-ul său o listă cu aceia care „au curajul de a nu mai plăti Televiziunii Publice această taxă”. „Eu mă supun legii, TVR nu se supune, având în vedere că 83% din ştiri sunt despre Putere şi 17% despre Opoziţie. Orice televiziune privată, dacă nu face 50-50, primeşte o groază de amenzi. Eu refuz să mai plătesc televiziunea lui Băsescu!”, a mai spus Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: taxa tvr, victor poonta taxa, TVR PSD, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se cere taxă de 20% pentru băuturile cu zahăr Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că aplicarea unei taxe de 20% pe băuturile... 12 Oct 2016 | (0)
Cum scapi de amenda pentru taxa de pod, dacă n-ai comis tu contravenția. Cazul a ajuns la Curtea Constituțională Dacă ți-ai vândut mașina unei persoane care, nerespectând legea, nu a înmatriculat-o pe... 20 Oct 2016 | (2)