2016-12-11 12:13

POLITICA


Ponta invită la răzvrătire

 |  17:36
Ponta invită la răzvrătire

Copreşedintele Uniunii Social Liberale (USL) Victor Ponta, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă că a decis să nu mai plătească taxa TVR. „M-am decis ca de astăzi, eu, Victor Ponta, să intru într-un tip de acţiune de protest, pe care mi-o asum - şi sunt gata să răspund conform legii -, de a nu mai plăti taxa pentru Televiziunea Română”, a spus Ponta, răspunzând unei întrebări a presei.

Afirmând că este „o ruşine” să plătească banii pentru a-l vedea pe „William Brânză şi pe tinerii liberal-democraţi”, preşedintele PSD a anunţat că va deschide pe site-ul său o listă cu aceia care „au curajul de a nu mai plăti Televiziunii Publice această taxă”. „Eu mă supun legii, TVR nu se supune, având în vedere că 83% din ştiri sunt despre Putere şi 17% despre Opoziţie. Orice televiziune privată, dacă nu face 50-50, primeşte o groază de amenzi. Eu refuz să mai plătesc televiziunea lui Băsescu!”, a mai spus Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: taxa tvr, victor poonta taxa, TVR PSD, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nouă taxă pentru fermierii români Taxă pentru fermieri, stabilită prin ordin de ministru de Ministerul agriculturii și cel al... 08 Dec 2016 | (0)
Victor Ponta consideră că fraudarea alegerilor este posibilă Victor Ponta a declarat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România TV, că fraudarea... 28 Noi 2016 | (3)