2018-12-11 15:50


Ponta la mitingul USL: Vreau să eliberăm judeţele de mafia portocalie

 |  20:47
Ponta la mitingul USL: Vreau să eliberăm judeţele de mafia portocalie

35Co-preşedintele USL, Victor Ponta, le-a transmis celor prezenţi la mitingul formaţiunii de închidere a campaniei electorale, că duminică vrea ca partidele USL să scape judeţele din ţară de  mafia portocalie.

”Le mulţumesc tuturor celor care au luptat să scape de această ciumă portocalie', a spus el, în timp ce sala scanda 'Jos Băsescu'. “În mod sigur, scandarea dumneavoastră este scandarea tuturor romanilor şi avem datoria aici în USL să nu-i dezamăgim pe românii care şi-au pus speranţa în noi”, a continuat liderul USL.

El a mai afirmat că doreşte duminică seara “să-i vadă faţa” acelui candidat la Primăria sectorului 3 pe care amicii îl numesc 'Livache'. “Vreau să văd că primar al sectorului 3 este Robert Negoiţă”, a adăugat acesta.

Totodată, Ponta le-a transmis colegilor de alianţă să fie pregătiţi pentru momentul în care Crin Antonescu va deveni preşedinte.

“Vă rog să reţineţi, mai avem foarte puţin timp, şi vă rog să fiţi pregătiţi pentru următoarea bătălie - aceea de a avea la Cotroceni un preşedinte propus de USL - pe Crin Antonescu:”Nu putem să menţinem guvernarea şi să punem în practică ce am promis românilor decât dacă vom câştiga alegerile parlamentare”, a încheiat premierul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-30

TAGURI: miting USL, Victor_Ponta, Antonescu, algeri locale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...