2016-10-26 03:46

POLITICA


Ponta, o „combinaţie de ură şi ticăloşie politică”

 |  15:24
Ponta, o „combinaţie de ură şi ticăloşie politică”

UNPR a emis, vineri, un comunicat în care îl critică pe Victor Ponta pentru declaraţiile făcute de 1 Decembrie. Potrivit progresiştilor, liderul PSD şi-a vărsat de Ziua Naţională veninul pe Armata Română şi pe cetăţenii care au participat la ceremoniile din ţară, iar „un om care îi jigneşte pe români chiar de ziua lor nu are ce căuta în politică şi cu atât mai puţin în demnităţi publice de responsabilitate”.

În comunicat se mai precizează că Victor Ponta este „rezultatul unei combinaţii periculoase de ură, iresponsabilitate şi ticăloşie politică, fiind întruchiparea perfectă a arivismului politic”. Totodată, potrivit lor, Ponta este dispus să sacrifice totul pentru interesele personale meschine, trădând interesele naţionale.

De menţionat că între membrii UNPR, care au demisionat din PSD, pentru a forma UNPR, şi Victor Ponta au existat declaraţii în care se atacă reciproc, Victor Ponta catalogându-i drept „trădători”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-16

TAGURI: Victor_Ponta, UNPR, 1 decembrieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIRCEA
02 Dec 2011

Si......Are dreptate Ponta cand ii califica pe cei din U.N.P.R. drept tradatori.
GRASU
04 Dec 2011

Si cei care au facut traseul iners, de la altii la PSD cum se numesc? Toti o apa si-un pamant! Cat despre Ponta cea mai buna caracterizare e cea primita de patriarhul PSD, mos Ilici ILIESCU!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Funcţionarii din primării dau buzna în sindicat După schimbarea primarilor, gradul de sindicalizare din primăriile de sector a crescut... 11 Oct 2016 | (4)
Robert Turcescu candidează la alegerile parlamentare din decembrie Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a anunţat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate,... 13 Oct 2016 | (1)