2018-12-15 04:18


Ponta, pe primul loc la încrederea românilor

 |  13:38
Ponta, pe primul loc la încrederea românilor

Un sondaj efectuat de IMAS pe luna mai, arată că premierul Victor Ponta este pe primul loc la capitolul încredere în rândul populaţiei, cu un scor de 43,1% în luna mai, în creştere faţă de aprilie, când avea doar 24%. Astfel, actualul premier l-a devansat pe guvernatorrul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, care este cotat cu 31, 9%, potrivit sondajului.

O explicaţie pentru diferenţa de procente dintre mai şi aprilie este dată de preluarea puterii de către USL, sondajul fiind efectuat în prima săptămână de la instalare Guvernului USL.

Pe al treilea loc se situează preşedintele PNL, Crin Antonescu, cu un scor de 32, 4%. Surprinzător, pe al patrulea loc se află fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, cu 22, 1%, în condiţiile în care în luna aprilie avea 23,4%. 

Sondajul a fost efectuat la comanada ziarului „Adevărul”, în perioada 13-15 mai, pe un eşantion de 1038 de persoane. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-06-21

TAGURI: Victor_Ponta, sondaj, incredere IMAS
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GORJEAN
01 Iun 2012

Eu nu cred ca mai prezinta incredere pt noi gorjenii din moment ce mentine in functie tot oameni corupti apropiati PDL ca de exemplu seful IPJ Gorj CARAGEA care este un apropiat PDL lui IGAS si FALCA care a fost mentinut in functie prin acte de coruptie.Acest BARON CU EPOLETI este capul mafiei din GJ,urmarit penal pt mai multe infractiuni si a privatizat politia din GJ
NEUTRON
16 Aug 2010

N-am ce comenta. Programul nu-mi permite sa vad articolele.
Random imageUltimele stiri


loading...