2016-12-07 18:21

POLITICA


Ponta: PSD-iştii sunt prigoniţi de DNA-ul lui Băsescu!

 |  19:57
Ponta: PSD-iştii sunt prigoniţi de DNA-ul lui Băsescu!

Victor Ponta a subliniat din nou faptul că cei din PSD sunt victime ale DNA. Preşedintele PSD a declarat vineri că îl sprijină pe liderul PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care este anchetat de DNA în cazul campaniei electorale din 2009 a lui Mircea Geoană. “Îl susţin 100%. După ce s-a întâmplat ieri (n.r. joi) cu Adrian Năstase, cred că s-a lămurit toată lumea că, oricât de mult sunt prigoniţi PSD-iştii de către DNA-ul domnului Băsescu, până la urmă se face dreptate”, a declarat liderul PSD. Procurorii anti corupţie DNA fac cercetări în cazul campaniei electorale din 2009, Stancu fiind urmărit penal pentru pentru folosirea influenţei şi autorităţii ce derivă din funcţia de conducere într-un partid, în scopul de a obţine foloase necuvenite.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-26

TAGURI: Victor_Ponta, DNA, Băsescu, PSD_BrăilaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu are deja Guvern şi aşteaptă alegerile Fostul preşedinte al României ia startul şi anunţă viitorul Guvern format numai din membrii... 06 Dec 2016 | (3)
Băsescu: pe generali nu îi ia DNA Fostul preşedinte, Traian Băsescu s-a lăudat din nou, sâmbătă, la Suceava, că a... 20 Noi 2016 | (6)