2017-01-23 00:41


Ponta: Retragerea proiectului legii Sănătăţii nu trebuie să ducă la încetarea dezbaterii privind reforma

 |  20:25
Ponta: Retragerea proiectului legii Sănătăţii nu trebuie să ducă la încetarea dezbaterii privind reforma

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, consideră că retragerea proiectului de lege a Sănătăţii promovat de actuala Putere este victoria cetăţenilor, dar acest moment nu trebuie să ducă la încetarea dezbaterii privind reforma în domeniu, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD remis vineri, Ponta a salutat îndemnul adresat Guvernului de către preşedintele Traian Băsescu de retragere a proiectului de lege.

'Trec peste ipocrizia preşedintelui, care a forţat promovarea acestui proiect, pentru a puncta necesitatea acestui gest. Retragerea proiectului de lege a Sănătăţii din dezbatere reprezintă o victorie a întregii societăţi româneşti, organizaţii ale societăţii civile şi presă. Este cea mai importantă victorie a românilor împotriva actualului regim, victorie care arată solidaritatea cetăţenilor în faţa abuzurilor repetate ale actualei Puteri', a afirmat liderul PSD.

În opinia sa, nu trebuie să înceteze dezbaterea privind reforma sistemului de Sănătate, deoarece 'reforma nu se identifică cu Traian Băsescu'.

'Uniunea Social Liberală respinge categoric abordarea: dacă nu se face cum vreau eu, atunci nu se face! Acest moment trebuie, dimpotrivă, să ducă la continuarea dezbaterii, pentru realizarea unui proiect corect de reformare a unui sistem care are nevoie de reformă. USL va promova un astfel de proiect, în urma unor dezbateri ample cu toţi actorii sociali. Un proiect serios de reformă nu poate fi decât rezultatul unei astfel de dezbateri', a subliniat Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: victor ponta, legii sanatatii, proiect, retragereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image