2017-01-18 08:06

POLITICA


Ponta şi Daciana, în sală la Concertul de la Viena. VIDEO (de la 0:18)

 |  11:12
Ponta şi Daciana, în sală la Concertul de la Viena. VIDEO (de la 0:18)

Victor Ponta, liderul PSD, şi soţia acestuia, Daciana Sârbu au participat în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2012 la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Imaginile cu cei doi, aşezaţi undeva în mijlocul sălii pot fi văzute, pe înregistrările concertului difuzat de TVR, dar şi de multe alte televiziuni din lumea întreagă.

Participarea celor doi la concert este cu atât mai interesantă cu cât biletele la acest eveniment se pot procura cu mult timp înainte, în baza unei înscrieri pe internet, şi numai dacă eşti fericitul câştigător al unei trageri la sorţi. Biletele pentru concertul din 1 ianuarie 2012 au fost scoase spre vânzare încă din 2 ianuarie 2011, dar pentru că cererea de bilete este – după cum anunţă organizatorii – „extrem de mare”, fiecare dintre cei 1700 de participanţi au fost selectaţi în urma unei trageri la sorţi. „Singura şansă de a primi bilete pentru aceste concerte este de a participa la tragerea la sorţi”, se spune pe pagina de internet a organizatorului. Preţul unui bilet poate să ajungă la 940 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: Victor Ponta, Daciana sarbu, concertul de Anul Nou, Filarmonica, 2012



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

BABA NOCHIA
02 Ian 2012

si partea interesanta car e ar fi : ca nu s-a dus la ciresica sa bata geamp aralele cu tigancile si n ici cu coloana oficiala p e contrasens spre munte ?
EMILIAN
02 Ian 2012

au ascultat un mesaj "cod at" despre debarcarea lui basescu.
FLORICA
02 Ian 2012

Soferul Gabriel s-a facut baiat cuminte si pozeaza in familist...
CRISTINA
02 Ian 2012

Bine ca mai avem politici eni care asculta muzica s imfonica! As vrea sa vad la conducerea Romaniei o noua generatie de intelec tuali, ca de marinari si de oieri ne-am saturat!!! !
SONIA
02 Ian 2012

Dupa atatea stiri cu beti i si lautari, ajungem sa ne miram la stiri cu poli ticieni care asista la co ncerte de muzica simfonic a!!!??? Va dati seama cum am ajuns? Treziti-va! In sfarsit, vedem un politi cian, care nu petrece cu amanta, beat, printre lau tari, un politician care incepe noul An, la concer tul de muzica simfonica d e la Viena! Bravo! In plu s este tanar, deci sa spe ram ca va fi un model pen tru tinerii din ziua de a zi. Poate mai are o sansa si Romania sa revina la normalitate, sa iasa din mizeria (si la propriu si la figurat), in care a i ngropat-o Basescu! M-am b ucurat sa vad aceasta sti re! Bravo domnule Ponta! Poate-l faceti si pe Base scu sa mai puna mana pe o carte!
PAUL
02 Ian 2012

Daca domnul Ponta a avut noroc si a prins bilet la acest concert extraordin ar in prima zi a noului A n, poate il tine norocul tot anul si castiga alege rile! Da Doamne!
CRISTINA
02 Ian 2012

Bine a spus cineva ca ne- am saturat de marinari si de oieri! Poate se schim ba ceva si in Romania ast a si incep sa conduca tar a intelectualii! Domnule Ponta, aveti tot respectu l si pretuirea mea pentru modul in care ati ales s a incepeti anul 2012. Va doresc succes in tot ceea ce intreprindeti!
CORNELIA
02 Ian 2012

Un pui de comunist incear ca sa simuleze indentific area cu lumea selecta! To t comunist ramai mai muce a!
IOAN
02 Ian 2012

E o pacaleala! Nu este Po nta! Ar face bine cineva care stie unde a fost pe 1 ianuarie sa contrazica . Cele doua persoane ince rcuite sunt neidentificab ile pentru romani.
GOGU
02 Ian 2012

Mongoloidul ingroapa opoz itia la ordinul chiorului ! Mai vorbim dupa aleger i !
ALICE
03 Ian 2012

@Cornelia: uite vezi, ast a este tara lui Basescu. Este tara unde oamenii fo losesc termeni ca "mucea" , dupa ce presedintele a zis "pasarica", "gaoaza" si "tiganca ordinara". Ac easta Romanie trebuie sch imbata. Iar schimbarea nu va veni daca nu avem pol iticieni intelectuali. De aceea imi pun speranta i n Victor Ponta. Este un tanar intelectual fara tr ecut comunist. Asteptam s a veniti la putere, domnu le Ponta, sa curatati tar a de "mucea". Sa fie cura tenie.
JDERUL MIC
03 Ian 2012

Si care e problema? trebu ia sa-si duca nevasta pe la petrecerile tiganesti? sa-i puna Bercea mondial ul fusta de tiganca si co liere la git? sa-si duca nevasta la Ciresica? sa a sculte manele. trebuia sa stea la Predeal cu pupat orii de c.ur? cu haimanal ele din PDL? Brvao domnu le, un om cult.....felici tari Ponta..
SNAPSHOT
03 Ian 2012

Si care e problema?... j derul nu e mic daca nu e jder un pic. problema e c a mongoloidul nu e autent ic - umbla cu cosmeticale !
GHEORGHE
03 Ian 2012

MA CUTREMUR CAND VA D CATI LINGAI AI L UI BASE DICTATORUL M AI SUNT . PARCA VAD CA DACA USL-UL VA INVINGE LA TOAMNA , SA DEA DOMNUL, TOTI V OR CONDAMNA PDL-UL , UNPR.PPDD,UDMR ,DE PARC A N-AU MANCA VECI UST UROI..AM IMPRESIA CA C EI CARE LING SI PUPI NCURESC AZI SUNT ACEEA SI CARE FACEAU ACELAS LUCRU PE V REMEA LUI CEAO
SNAPSHOT
03 Ian 2012

gheorghe, STAI JOS ! ma c utremur cand iti vad Caps Lock-ul.
PSD-IST
03 Ian 2012

MARE STIRE MARE, MIKI MAU S LA CONCERT,DAR TOT BOU RAMANE.TRAIASCA CRIN ANT ONESCU.

Adauga un comentariu

Random image