2017-01-22 16:17

POLITICA


Ponta şi Ghiţă, împreună la Concertul de la Viena

 |  18:54
Ponta şi Ghiţă, împreună la Concertul de la Viena

Ziarul „Puterea” a publicat luni în premieră informaţia potrivit căreia Victor Ponta, liderul PSD, şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au participat în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2012 la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena.

La Concertul de la Viena, în sală, alături de Ponta şi Daciana, a mai fost cel puţin un român. Numele lui este Sebastian Ghiţă şi el este cunoscut mai ales pentru că deţine grupul de firme Asesoft, dar şi televiziunea România TV. Ghiţă poate fi văzut în imaginile difuzate de la Viena, aşezat cu patru rânduri în faţa liderului PSD. Alături de Sebastian Ghiţă, la stânga sa, se află soţia acestuia. Cei patru au mai petrecut împreună şi Revelionul din 2010, la hotelul Peştera din judeţul Dâmboviţa.  

Relaţiile dintre Ghiţă şi Ponta sunt, se pare, foarte apropiate. Potrivit stenogramelor unor interceptări audio, difuzate de presă în aprilie 2011, Sebastian Ghiţă i se lăuda lui Sorin Ovidiu Vîntu că deţine un anumit control asupra liderului PSD. „M-am rugat de ei, le-am adus, i-am zis lu' Ponta «bă, o f.. pe m..., fac 1.2 rating, te duci la televizor!». S-a dus, săracul. Mi-a zis: «Mă duc, mă, în p... mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreţi voi, na, vin eu la televizor». Nu mai o tragem în sus, o pierdem de la ora 5-6, şi nu mai apucă am s-o tragem în sus”.

Potrivit paginii de internet a Filarmonicii din Viena, biletele la Concertul de Anul Nou se pot procura cu mult timp înainte, în baza unei înscrieri pe internet, şi numai dacă eşti fericitul câştigător al unei trageri la sorţi. Biletele pentru concertul din 1 ianuarie 2012 au fost scoase spre vânzare încă din 2 ianuarie 2011, dar pentru că cererea de bilete este – după cum anunţă organizatorii – „extrem de mare”, fiecare dintre cei 1.700 de participanţi au fost selectaţi în urma unei trageri la sorţi. „Singura şansă de a primi bilete pentru aceste concerte este de a participa la tragerea la sorţi”, se spune pe pagina de internet a organizatorului. Preţul unui bilet poate să ajungă la 940 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: ponta si ghita, ghita concert viena, concert anul nou, Sebastian ghita, victor pontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MOROMETE
04 Ian 2012

Dacă n-au mai fost locuri la localuri de fiţe şi manelişti de top. Lu ăsta nu-i plac manelele şi dansul din buric ?
CIUPINGHER
04 Ian 2012

Astea au arnjat si tragerea la sorti?

Adauga un comentariu

Random image