2016-12-07 22:28

POLITICA


Ponta spune că nu a discutat cu Vanghelie despre plecarea acestuia din PSD

 |  16:39
Ponta spune că nu a discutat cu Vanghelie despre plecarea acestuia din PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la Bruxelles, că nu mai doreşte să plece nimeni din partid, chiar dacă sunt membri care nu sunt de acord cu unele decizii luate în cadrul formaţiunii, ce trebuie respectate până la urmă – informează Agerpres.

Victor Ponta s-a referit în mod punctual la relaţia sa cu vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, după ce a fost întrebat în legătură cu o întâlnire avută joi seara la un restaurant din Bruxelles cu Vanghelie despre care s-a speculat, în ultima perioadă, că ar pleca din partid alături de “o grupare”. Ponta a spus că “speculaţii sunt multe” şi a adăugat că nu a discutat despre o plecare din PSD cu Marian Vanghelie. Mai mult, el spune că nu există organizaţii care pleacă. “Nu există aşa ceva”, a afirmat liderul PSD, care a susţinut că a mai citit în presă despre astfel de plecări care nu au avut loc.

”Doresc să închid orice fel de conflict. (...) Dorinţa mea e ca din PSD să nu mai plece nimeni, să fim uniţi pentru bătălia colectivă cu regimul Traian Băsescu. Fac tot ce ţine de mine ca USL să nu sufere nici un fel de pierderi. Dorim ca în PSD să rămână toţi cei care se bat cu Traian Băsescu şi nu doresc să mai existe nici un fel de conflicte”, a declarat liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image