2017-01-19 15:16

POLITICA


Preda propune alegeri interne

 |  18:56
Preda propune alegeri interne

Cristian Preda, europarlamentarul PDL, consideră că democrat liberalii trebuie să anunţe un candidat la Primăria Capitalei şi opinează că alegerile primare în partid ar fi mai bune decât sondajele.

''Trebuie să anunţe întâi un candidat, nu trebuie să anunţe sondajele. Sondajele interne sunt făcute pentru a îmbunătăţi reflecţia pe care o avem în interiorul partidului. Eu am propus alegeri primare care înseamnă că diverşi membri ai organizaţiei de Bucureşti îşi exprimă dorinţa de a candida la Primăria Capitalei. Cred că după acest anunţ fiecare dintre candidaţi ar trebui să-şi facă o mică, de ce nu, campanie internă. (...) Nu cred că sondajele ar putea fi mai bune decât aceste alegeri interne, care sunt o soluţie clasică, folosită şi în Europa şi în America şi care ne-ar permite să ieşim din starea de letargie în care suntem la Bucureşti, unde nu avem o voce care i se opună lui Sorin Oprescu”, a explicat europarlamentarul PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
05 Ian 2012

Iar se baga Preda in seama!Cu cine sa vina pedelacii impotriva lui Sorin Oprescu,domnule Preda?La EBA nu va ganditi?:))
ANASTASE
05 Ian 2012

Preda ar face mai bine sa i-o traga lui Oprescu daca vrea sa creasca in sondaje. Campania asta nu se face in interiorul partidului, ci spre exterior, luptandu-te cu cei care au devalizat Bucurestiul: camarila lui Oprescu.
GABI64
05 Ian 2012

interesant ce propune preda asta, dar sa vedem ce o fi si cum o fi...nu cred ca va fi nimic interesant..
SILV
05 Ian 2012

propuneri interne pentru ce??? asa ati ajuns??? oribil...
TEO
05 Ian 2012

Este de apreciat curajul pe care afirma ca il are Cristian Preda, problema este atunci cand vine vorba de fapte. Pentru a ajuta bucurestenii, el trebuie sa iasa la lupta impotriva lui Oprescu, sa gaseasca modalitati de indepartare a acestuia din Primarie, iar apoi, cu o imagine de contracandidat, iti poti exprima si dorinta de candidatura.
EUGEN
05 Ian 2012

Un candidat potrivit din partea PDL va iesi la iveala la momentul oportun, nu este nevoie sa atraga atentia Preda despre elemente ce tin de bucataria interna a partidului.
MAVERICK777
05 Ian 2012

Indiferent ce candidat va avea PDL, oprescu nu va mai iesi primar, este clar ca bucurestenii nu il mai vor. Este doar o chestiune de timp pana va iesi la lumina o persoana suficient de puternica pentru a-l infrunta pe Sorin Oprescu. Acea persoana poate fi chiar Preda, daca va initia o lupta mediatica cu Sorin Oprescu pentru a-si castiga electoratul.
ANDREI MARCU
05 Ian 2012

Alegerile interne sunt o solutie, dar si acolo trebuie sa existe candidati. Cristian Preda ar face bine sa caute modalitati de a ajuta partidul, in loc sa iasa public cu probleme interne ale acestuia.
MENUMORUT
05 Ian 2012

Este clar ca Preda este un primar mai bun decat Oprescu, insa inainte de asta trebuie sa demonstreze ca este si un candidat mai bun decat Oprescu. Este vorba aici despre forta mediatica pe care un om politic trebuie sa o aiba la inceputul unei curse electorale, forta ce pare sa-i lipseasca deocamdata lui Preda.
CRISTINA
05 Ian 2012

Oprescu nu mai are nici o sansa, oricare altu este mai bun, fie ca este independent sau nu! Pana la urma nu asta conteaza, daca face sau nu parte dintr-un partid, conteaza doar sa isi faca treaba cum trebuie si sa isi doreasca sa prospere.
ELENA
05 Ian 2012

Preda este si el o buna varinata pentru Primaria Capitalei, este inteligent, este mult mai bun decat Oprescu!!
COSMIN
05 Ian 2012

Opescu nu a fost in stare sa faca nimic in mandatul sau, este incadere libera, cu siguranta nu va mai exista bucuresteni care sa il voteze.
CIPRIAN
05 Ian 2012

Preda poate fi un canditat ce cu siguranta va avea mai multe sanse decat Oprescu, acesta din urma ar trebui sa nici nu mai aibe curajul sa candideze, ar trebui sa isi faca o rezervare la spitalul de nebuni sau mai bine la puscarie.
DAN
05 Ian 2012

Este perioada in care din ce in ce mai multi doresc sa isi incerce norocul la conducerea capitalei, din punctul meu de vedere este timpul ca si altii sa isi incerce norocul, Oprescu nu a reusit mare lucru.
IOANA
05 Ian 2012

propuneri interne avem noi nevoie, hai ca asta e buna, bai ganditi cand spuneti ceva.
STANCU
09 Ian 2012

Eu sincer nu pot sa spun ca Cristian Preda este candidatul ideal insa pot spune cu siguranta ca schimbarea lui Oprescu va aduce ceva in plus indiferent cine va deveni primar .
MIHAI19
09 Ian 2012

Nu trebuie sa spun nimic despre evolutia lui Oprescu in postura de primar al capitalei ,toata lumea cunoste situatia sau mai bine spus “stagnarea” Bucurestului ,asa ca orice alta optiune este una mai buna
NICO19
09 Ian 2012

Oprescu este un pericol pentru orice cetatean ,schimbarea lui nu poate aduce decat lucruri bune ,oricine altcineva in functia de primar al capitalei ar face diferenta ,chiar si Cristian Preda dupa parerea mea ,si sunt sigur ca oameni o sa aleaga bine de aceasta data .
FLOREA
09 Ian 2012

Toti au vazut de ce este in stare aces om si cat de corupt este ,tot ce a facut in ultimii ani a fost sa gaseasca scuze si motive pentru lipsa de proiecte si situatia penibila in care se afla capitala ,nu spun ca alti primari au facut multe dar pe toata durata mandatului lui Oprescu nu sa miscat nimic ,asa ca eu as vota si pentru Cristian Preda decat pentru Oprescu
DAN
09 Ian 2012

Este penibil unde sa ajuns din cauza actiunilor si dezinteresului acestui sarlatan pe nume Sorin Oprescu ,care este in cadere libera .Acum toti vor sa candideze ,chiar si Cristian Preda ,nu as vota pentru Cristian Preda , dar cu siguranta as vota pentru o schimbare ,toti bucuresteni au nevoie de ea
ARTUR
09 Ian 2012

Dupa parerea mea este foarte bine ca toti se gandesc sa candideze ,cu cat sunt mai multi cu atat cresc sansele ca Oprescu sa cada ,mai ales ca este in “cadere libea”,dupa un mandat dezastruos,in care nu a facut decat sa ceara imprumuturi fara sa justifice destinatia banilor (normal daca bani se duc in campaniile electorale)
DEPP
09 Ian 2012

Oricine ar candida de la orice partid are o sansa ,avand in vedere situati lui Oprescu care cu siguranta va cadea
VIVIANA
15 Ian 2012

Bai postacilor portocalii nu vedeti ca sunteti de cacat, o sa va bata oprescu la fundu gol
KARIM
15 Ian 2012

Si o foca este mai bun primar decat Sorin Oprescu! Orice zi in care acest maniac narcisist ramane primar este un pericol imens pentru bucuresteni! Sorin Oprescu nu este in stare decat sa fure, sa minta si sa faca dezordine! Demisia e cea mai buna solutie!
CODRUT
15 Ian 2012

Cristian Preda ar trebui sa se ocupe mai mult sa scoata la lumina neregurile din primaria capitalei si matrapazlacurile facute de Sorin Oprescu! El e preocupat sa scrie pe blog si sa ataraga atentia conducerii PDL ...esti in partid nene respecti deciziile luate!
FLAVIAN
15 Ian 2012

Treaba lui Preda es te sa se bata in interiorul partidului daca vrea sa fie desemnat candidat la primaria generala! Oricum indiferent pe cine nominalizeaza PDL Bucuresti, Oprescu va pierde alegerile! Nu a facut nimic in tot mandatul!
VOICU
15 Ian 2012

Sorin Oprescu nu mai iese primar anul acesta oricat ar incerca sa manipuleze cetatenii si sa cumpere voturi! Banii murdari facuti pana acum din functia de edil sef nu-l vor ajuta sa influenteze rezultatul acegerilor, in schimb il vor ajuta sa ajunga la puscarie!

Adauga un comentariu

Random image