2017-01-17 11:39

POLITICA


Preda vrea la Primărie

 |  18:45
Preda vrea la Primărie

Cristian Preda (PDL) a declarat miercuri seara, la TVR 1, că se gândeşte serios să candideze la Primăria Capitalei. “Eu mă gândesc serios. Este vorba, înainte de toate, despre faptul că în Bucureşti noi nu avem un candidat. Suntem principalul partid la guvernare, conducem Guvernul României de mai mulţi ani, avem proiecte serioase la scară naţională şi totuşi nu avem candidat în Bucureşti”, a spus Preda.

Lui i se pare foarte straniu că actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, „să nu aibă parte de Opoziţie”. Eurodeputatul PDL a explicat apoi, ce înţelege el prin organizarea unei competiţii interne în PDL Bucureşti pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei. “Ceea ce am propus eu este ca în PDL să se lanseze ceea ce se întâmplă şi în Europa şi în America, ceea ce se numeşte o competiţie internă. Oamenii să spună de ce vor să fie candidaţi ai PDL pentru Primărie. Sondajele nu sunt întotdeauna revelante”, a declarat Preda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GABI B.
06 Ian 2012

Este si aceasta o variant a. In conditiile in care scapam de oprescu, poate sa candidez oricine...Cre d ca oricicare dintre can didati ar face mult mai m ulte decat (n-)a facut op rescu!
CLAUDIA
06 Ian 2012

Nu pot spune decat : JOS OPRESCU!!! Avem nevoie de oameni care sa faca ceva pentru oras, nu doar sa taie pamblici si sa vina cu idei de proiecte fante ziste, irealizabile..
MAGDA
06 Ian 2012

Doamne!!!! Macar de am sc apa de oprescu!!!! Sa nu- l mai vedem in veci vecil or, caci ni s-a ajuns de toate aberatiile pe care le scoate pe gura! E clar ca vem pe cineva care sa vina cu proiecte concret e pentru bucurest, nu cu scenarii sf (vezi autostr ada suspendata) sau irele vante (restaurarea fantan ilor arteziene iarna..can d de fapt ar trebui plati te datoriile radet).
KARIM
06 Ian 2012

Cristian Preda ar trebui sa se ia de Oprescu, nu s a critice propriul partid daca vrea sa candideze l a primarie! Oprescu e can cerul bucurestenilor! Ori cine om onest care candid eaza este mai bun decat S orin Oprescu
CODRUT
06 Ian 2012

Cristian Preda este doar unul dintre candidatii ca re ar putea sa-l invinga pe Oprescu la alegerile p entru primaria capitalei. PDL-ul demonstreaza inca o data ca are suficiente personalitati pe care le poate arunca in lupta pe ntru castigarea fotoliulu i de primar.
FLAVIAN
06 Ian 2012

Vehicularea mai multor nu me din PDL pentru alegeri le de primar al capitalei , genereaza concurenta in interiorul partidului in tr-un mod benefic, pe mod elul american: fie ca cel mai bun sa castige! Cu s iguranta cel care va lupt a impotriva lui Oprescu s i a acolitilor lui, va fi cel mai bun candidat si va castiga functia de pri mar al capitalei.
VOICU
06 Ian 2012

Paleologu, Prigoana, Vide anu, Preda sunt scosi la rampa de catre PDL pentru a-i putea lua din mana l ui Oprescu capitala, de c are si-a batut joc in ult imii patru ani. PDL va re castiga fotoliul de prima r, indiferent de cine va ramane pana la urma candi datul oficial. Sunt conv ins ca Elena Udrea, prese dintele PDL Bucuresti va alege cea mai buna soluti e!
ALECA
06 Ian 2012

Oprescu este un primar ca re mimeza munca si inplic aea in cadrul comunitatii ..... continua ce a incep ut altii si cam atat, nim ic mai mult. Preda este u n posibil candidat .. est e un om competent si dire ct. Ma gandeam acum ca d esi nu sunt din Buc ar tr ebui sa votam si noi res tul tarii primarul gener al din Buc , deaorece el conduce capitala tarii ca re reprezinta Romania . V oi ce spuneti?
ANDREEA
06 Ian 2012

toti vrem la primarie, da r macar sa faceti ceva, n u doar sa dati din gura s i sa ne furati.
GABI64
06 Ian 2012

sa vrea la primarie, ca p ana la a ajunge e cale lu nga, asa ca mai gandeste- te.
SILVIU13
06 Ian 2012

el poate sa vrea, dar chi ar crede ca are sanse, eu zic ca nu...asa ca stai in banca ta.
IOANA
06 Ian 2012

preda stai in unde iti e locul, ca locul tau nu e la primarie...
ALEX123
06 Ian 2012

Este o persoana care ar p utea face o teaba buna ! Sa vina alti cu argumente dc nu ar putea fi primar ul capitalei?
STRADYVARYUS
06 Ian 2012

Eu unu l-as vota , am inf ormatii foarte bune despr e el ..l-am urmarit si cr ed ca i se potriveste ace asta functie ! trebuie s ustinut !
BOMBONEL
06 Ian 2012

Dragi postaci de partid s i de stat, sunteti penibi li si faceti mult rau une i initiative cu adevarat valoroase. Cristi Preda a r fi candiatul ideal, chi ar si independent daca pa rtidul nu are mintea sa-l vrea.
CRISTINA POPESCU
06 Ian 2012

Oprescu nu mai are nici o sansa, oricare altu este mai bun, fie ca este ind ependent sau nu! Pana la urma nu asta conteaza, da ca face sau nu parte dint r-un partid, conteaza doa r sa isi faca treaba cum trebuie si sa isi doreasc a sa prospere.Sper sa nu mai iasa omul cu mamaliga si cu carnatii pentru ca rtea recordurilor. Sa aju te locuitorii capitalei.
ELENA
06 Ian 2012

Preda este si el o buna v arinata pentru Primaria C apitalei, este inteligent , este mult mai bun decat Oprescu!! Oprescu sa isi vada de ale lui.
COSMIN
06 Ian 2012

Oprescu nu a fost in star e sa faca nimic in mandat ul sau, este in cadere li bera, cu siguranta nu va mai exista bucuresteni ca re sa il voteze. Tot ce a fost facut in perioada O prescu, sunt proiecte Bas escu si Videanu pe care d omn' primar lea blocat ma i bine de un an.
CIPRIAN
07 Ian 2012

Preda poate fi un candita t ce cu siguranta va avea mai multe sanse decat Op rescu, acesta din urma ar trebui sa nici nu mai ai be curajul sa candideze, ar trebui sa isi faca o r ezervare la spitalul de n ebuni sau mai bine la pus carie. JOS Oprescu!!!!
DANI
07 Ian 2012

Este perioada in care din ce in ce mai multi dores c sa isi incerce norocul la conducerea capitalei, din punctul meu de vedere este timpul ca si altii sa isi incerce norocul, O prescu nu a reusit mare l ucru. Este praf
MISHA
07 Ian 2012

Fata intunecata a vietii politice – numai pe sec retebinepazite.net
TEODOR
07 Ian 2012

Lasa domnule Preda,are So rin Oprescu parte de dest ula "opozitie" din partea consilierilor pedelaci,c olegii matale!
MILI
09 Ian 2012

oprescu este un sarlatan care ne-a prostit.daca al ianta psd-pnl merge in co ntinuare pe un cal mort.t rbuie sa-si gaseasca un o m onest drept candidat,nu gen mitrea,nastase.preda ar fi poate bun,dar nu d in partea pdl pe care lum ea nu-i mai suporta.gindi tiv-a cum se vor repezi s acalii:udrea,videanu,blag a,boc,suflina,ritzi,sau f ufa aia cu genti straine si scumpe cit pensiile un ui cartier -sa-si imparta strada cu strada in bucu resti.decit cu astia mai bine il alegem pe popa to kes,punindu-ne astfel bin e si cu regele scaraoski
GICU
09 Ian 2012

preda, primar, astai de a venturi in epoca de piatr a,un nimeni. pdl ar trebu i sa propuna ca pprimar p e mos lis, tanti nuti, s ecuristele macovei sau cu lcersi mai sunt in dictio nar si alte plante

Adauga un comentariu

Random image