2016-12-08 18:18

POLITICA


Preda vrea la Primărie

 |  18:45
Preda vrea la Primărie

Cristian Preda (PDL) a declarat miercuri seara, la TVR 1, că se gândeşte serios să candideze la Primăria Capitalei. “Eu mă gândesc serios. Este vorba, înainte de toate, despre faptul că în Bucureşti noi nu avem un candidat. Suntem principalul partid la guvernare, conducem Guvernul României de mai mulţi ani, avem proiecte serioase la scară naţională şi totuşi nu avem candidat în Bucureşti”, a spus Preda.

Lui i se pare foarte straniu că actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, „să nu aibă parte de Opoziţie”. Eurodeputatul PDL a explicat apoi, ce înţelege el prin organizarea unei competiţii interne în PDL Bucureşti pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei. “Ceea ce am propus eu este ca în PDL să se lanseze ceea ce se întâmplă şi în Europa şi în America, ceea ce se numeşte o competiţie internă. Oamenii să spună de ce vor să fie candidaţi ai PDL pentru Primărie. Sondajele nu sunt întotdeauna revelante”, a declarat Preda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GABI B.
06 Ian 2012

Este si aceasta o varianta. In conditiile in care scapam de oprescu, poate sa candidez oricine...Cred ca oricicare dintre candidati ar face mult mai multe decat (n-)a facut oprescu!
CLAUDIA
06 Ian 2012

Nu pot spune decat : JOS OPRESCU!!! Avem nevoie de oameni care sa faca ceva pentru oras, nu doar sa taie pamblici si sa vina cu idei de proiecte fanteziste, irealizabile..
MAGDA
06 Ian 2012

Doamne!!!! Macar de am scapa de oprescu!!!! Sa nu-l mai vedem in veci vecilor, caci ni s-a ajuns de toate aberatiile pe care le scoate pe gura! E clar ca vem pe cineva care sa vina cu proiecte concrete pentru bucurest, nu cu scenarii sf (vezi autostrada suspendata) sau irelevante (restaurarea fantanilor arteziene iarna..cand de fapt ar trebui platite datoriile radet).
KARIM
06 Ian 2012

Cristian Preda ar trebui sa se ia de Oprescu, nu sa critice propriul partid daca vrea sa candideze la primarie! Oprescu e cancerul bucurestenilor! Oricine om onest care candideaza este mai bun decat Sorin Oprescu
CODRUT
06 Ian 2012

Cristian Preda este doar unul dintre candidatii care ar putea sa-l invinga pe Oprescu la alegerile pentru primaria capitalei. PDL-ul demonstreaza inca o data ca are suficiente personalitati pe care le poate arunca in lupta pentru castigarea fotoliului de primar.
FLAVIAN
06 Ian 2012

Vehicularea mai multor nume din PDL pentru alegerile de primar al capitalei, genereaza concurenta in interiorul partidului intr-un mod benefic, pe modelul american: fie ca cel mai bun sa castige! Cu siguranta cel care va lupta impotriva lui Oprescu si a acolitilor lui, va fi cel mai bun candidat si va castiga functia de primar al capitalei.
VOICU
06 Ian 2012

Paleologu, Prigoana, Videanu, Preda sunt scosi la rampa de catre PDL pentru a-i putea lua din mana lui Oprescu capitala, de care si-a batut joc in ultimii patru ani. PDL va recastiga fotoliul de primar, indiferent de cine va ramane pana la urma candidatul oficial. Sunt convins ca Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti va alege cea mai buna solutie!
ALECA
06 Ian 2012

Oprescu este un primar care mimeza munca si inplicaea in cadrul comunitatii..... continua ce a inceput altii si cam atat, nimic mai mult. Preda este un posibil candidat .. este un om competent si direct. Ma gandeam acum ca desi nu sunt din Buc ar trebui sa votam si noi restul tarii primarul general din Buc , deaorece el conduce capitala tarii care reprezinta Romania . Voi ce spuneti?
ANDREEA
06 Ian 2012

toti vrem la primarie, dar macar sa faceti ceva, nu doar sa dati din gura si sa ne furati.
GABI64
06 Ian 2012

sa vrea la primarie, ca pana la a ajunge e cale lunga, asa ca mai gandeste-te.
SILVIU13
06 Ian 2012

el poate sa vrea, dar chiar crede ca are sanse, eu zic ca nu...asa ca stai in banca ta.
IOANA
06 Ian 2012

preda stai in unde iti e locul, ca locul tau nu e la primarie...
ALEX123
06 Ian 2012

Este o persoana care ar putea face o teaba buna ! Sa vina alti cu argumente dc nu ar putea fi primarul capitalei?
STRADYVARYUS
06 Ian 2012

Eu unu l-as vota , am informatii foarte bune despre el ..l-am urmarit si cred ca i se potriveste aceasta functie ! trebuie sustinut !
BOMBONEL
06 Ian 2012

Dragi postaci de partid si de stat, sunteti penibili si faceti mult rau unei initiative cu adevarat valoroase. Cristi Preda ar fi candiatul ideal, chiar si independent daca partidul nu are mintea sa-l vrea.
CRISTINA POPESCU
06 Ian 2012

Oprescu nu mai are nici o sansa, oricare altu este mai bun, fie ca este independent sau nu! Pana la urma nu asta conteaza, daca face sau nu parte dintr-un partid, conteaza doar sa isi faca treaba cum trebuie si sa isi doreasca sa prospere.Sper sa nu mai iasa omul cu mamaliga si cu carnatii pentru cartea recordurilor. Sa ajute locuitorii capitalei.
ELENA
06 Ian 2012

Preda este si el o buna varinata pentru Primaria Capitalei, este inteligent, este mult mai bun decat Oprescu!! Oprescu sa isi vada de ale lui.
COSMIN
06 Ian 2012

Oprescu nu a fost in stare sa faca nimic in mandatul sau, este in cadere libera, cu siguranta nu va mai exista bucuresteni care sa il voteze. Tot ce a fost facut in perioada Oprescu, sunt proiecte Basescu si Videanu pe care domn' primar lea blocat mai bine de un an.
CIPRIAN
07 Ian 2012

Preda poate fi un canditat ce cu siguranta va avea mai multe sanse decat Oprescu, acesta din urma ar trebui sa nici nu mai aibe curajul sa candideze, ar trebui sa isi faca o rezervare la spitalul de nebuni sau mai bine la puscarie. JOS Oprescu!!!!
DANI
07 Ian 2012

Este perioada in care din ce in ce mai multi doresc sa isi incerce norocul la conducerea capitalei, din punctul meu de vedere este timpul ca si altii sa isi incerce norocul, Oprescu nu a reusit mare lucru. Este praf
MISHA
07 Ian 2012

Fata intunecata a vietii politice – numai pe secretebinepazite.net
TEODOR
07 Ian 2012

Lasa domnule Preda,are Sorin Oprescu parte de destula "opozitie" din partea consilierilor pedelaci,colegii matale!
MILI
09 Ian 2012

oprescu este un sarlatan care ne-a prostit.daca alianta psd-pnl merge in continuare pe un cal mort.trbuie sa-si gaseasca un om onest drept candidat,nu gen mitrea,nastase.preda ar fi poate bun,dar nu din partea pdl pe care lumea nu-i mai suporta.ginditiv-a cum se vor repezi sacalii:udrea,videanu,blaga,boc,suflina,ritzi,sau fufa aia cu genti straine si scumpe cit pensiile unui cartier -sa-si imparta strada cu strada in bucuresti.decit cu astia mai bine il alegem pe popa tokes,punindu-ne astfel bine si cu regele scaraoski
GICU
09 Ian 2012

preda, primar, astai de aventuri in epoca de piatra,un nimeni. pdl ar trebui sa propuna ca pprimar pe mos lis, tanti nuti, securistele macovei sau culcersi mai sunt in dictionar si alte plante

Adauga un comentariu

Random image