2018-12-17 17:14


Predoiu: Atacul lui Tăriceanu după cazul Rarinca arată că domni sau tovarăşi, mai bine zis, au emoţii

 |  18:59
Predoiu: Atacul lui Tăriceanu după cazul Rarinca arată că domni sau tovarăşi, mai bine zis, au emoţii

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu susţine că justiţia este pe un drum bun şi are în lucru dosare importante, iar "atacul" venit din partea lui Călin Popescu Tăriceanu după cazul Marianei Rarinca arată că "domni sau tovarăşi, mai bine zis" din PSD şi PLR "au oarecare emoţii".

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că "atacul" venit din partea lui Călin Popescu Tăriceanu după cazul Marianei Rarinca arată că "domni sau tovarăşi, mai bine zis" din PSD şi PLR au emoţii.

"Să nu se justifice atacurile asupra justiţiei şi credibilităţii ei printr-un caz particular. În fiecare zi, în România se judecă sute de mii de cazuri. Până una alta, justiţia română este pe un drum bun şi este în fruntea sondajelor de încredere. Cred că asta este şi problema domnului Tăriceanu şi ăsta este şi scopul celor care fac acest atac la justiţie instrumentând un caz emoţional pentru a submina încrederea în această justiţie. De ce? Pentru că acolo, în mecanismul justiţiei, sunt încă dosare importante care se procesează, fie la parchet, fie pe rolul instanţelor şi cred că o serie de domni sau tovarăşi, mai bine zis, din PSD, din partidul domnului Tăriceanu au oarecare emoţii. Atunci, e bine, preventiv, să submineze încrederea în justiţie", a afirmat Cătălin Predoiu.

În opinia lui Predoiu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a adus beneficii imaginii României, prin activitatea din justiţie.

"În ceea ce o priveşte pe preşedinta ICCJ, să vedem ce a făcut pentru imaginea României făcându-şi meseria, nu altceva. Luaţi rapoartele de ţară pe justiţie, vedeţi cum arătau menţiunile despre ICCJ până să preia doamna Stanciu primul mandat şi vedeţi cum arată acum. O să vedeţi o diferenţă pozitivă. Una dintre problemele constante în rapoartele de ţară a fost faptul că pe rolul ICCJ erau foarte multe dosare de mare corupţie care nu se judecau şi se amânau ani de zile. Au fost cazuri celebre care au durat opt-nouă ani. Or, după preluarea mandatului de către Livia Stanciu aceste dosare nu au mai trenat, s-au judecat la timp, s-au dat soluţii", a afirmat Predoiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: catalin, predoiu, atac, tariceanu, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
30 Mai 2015

ce legatura ai tu cu cazul Stanciu-Rarinca?credeam ca te preocupa soarta amantei de Pleshkoi...pe care ti-a calarit-o toata lumea ...si dupaia s-au ascuns pe sub birouri cand a venit DNA-ul Sa inteleg ca e bine sa te folosesti de functia de judecator ca sa obtii diverse avantaje si sa nu-ti mai platesti facturile..........regula de Buzau-Pleshkoi?sau e valabila si la Galati...de acolo vine celebrul caz Azi e luni si maine-i marti ce face Tanta de la Galati?te da pe tine in judecata....Leantza de la Pleshkoi
MATA HARI DE PLESCOI
30 Mai 2015

Sa vezi ce spune SIMA despre tine si Patriciu cu Tariceanu . Baroane de PLESCOI , rasa lui madameeeee spioancaaaa metresaaaaaa .
Random imageUltimele stiri


loading...