2018-11-15 02:07


Predoiu: USL derapează de la interesele strategice ale ţării privind MCV

 |  12:55
Predoiu: USL derapează de la interesele strategice ale ţării privind MCV

Democrat liberalul Cătălin Predoiu a acuzat USL că derapează de la interese strategice ale ţării în legătură cu raportul MCV prin încercarea de a scoate retroactiv primarii Uniunii din starea de incompatibilitate şi conflict de interese prin modificarea legii ANI.

Răspunzând la afirmaţia premierului Ponta despre necesitatea unei soluţii legislative corecte legată de primarii incompatibili, Predoiu a declarat că USL acţionează nedemocratic dacă adoptă o lege prin care acoperă incompatibilităţile existente şi deschide poarta conflictelor de interese, scrie Mediafax. "Prin vocea Premierului, PSD şi-a anunţat intenţia de a scoate retroactiv primarii USL din starea de incompatibilitate şi conflict de interese modificând legea ANI. Majoritatea USL acţionează nedemocratic dacă va adopta o lege prin care acoperă incompatibilităţile deja existente şi deschide poarta conflictelor de interese. USL derapează tot mai mult şi riscă interese strategice ale ţării, legate de MCV. Suntem în prezenţa unei noi probe care ne indică adevăratele intenţii ale USL în ceea ce priveşte MCV, mai ales că politicieni care au compromis legea ANI în primăvara lui 2010 ocupă poziţii importante în USL şi în aparatul Guvernului. USL nu îşi doreşte cu adevărat realizarea obiectivelor MCV, pentru că acestea pun piedică corupţiei şi conflictelor de interese. USL nu poate păcăli la infinit opinia publică în legătură cu adevăratele sale intenţii privind MCV şi cheltuirea banului public", a argumentat Cătălin Predoiu.

Ponta, a declarat, la Sibiu, că, discutând şi cu Comisia Europeană şi cu Agenţia, vrea să fie luată "decizia legislativă corectă" privind faptul că mulţi primari sunt declaraţi incompatibili de către ANI. În plus, premierul a afirmat că "e în toată ţara problema asta".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-28
Citeste si:
Ponta: Guvernul nu acceptă ca mulţi dintre primarii ţării să fie declaraţi incompatibili

TAGURI: Cătălin, Predoiu, USL, incimpatibili, MCV, primari, lege, interese, PSD, Ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...