2018-12-15 16:16


Premierul Cioloș, vizită surpriză la o grădiniță de la sat

 |  16:52
Premierul Cioloș, vizită surpriză la o grădiniță de la sat

Dacian Cioloș și-a început activitatea din acest an alături de ...copii. Premierul a făcut o vizită surpriză în teritoriu. Acesta a vizitat grădinița din Podu Cristinii, comuna Potlogi, județul Dâmbovița, unitate de învățământ cu 14 copii înscriși. 11 dintre aceștia sunt eligibili pentru a beneficia de tichete sociale prin programul Fiecare Copil în Grădiniţă.

Vizita are loc în contextul în care Ministerul Muncii Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a lansat în dezbatere publică, pentru 10 zile, normele de implementare a Legii 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.

”La grădinița din Podu Cristinii, comuna Potlogi am întâlnit astăzi copii veseli. Copiii sunt foarte încrezători în ceea ce privește viitorul și mi-au dat și mie energie cât pentru tot anul.

Știu că pentru unii părinți este mai dificil să-și trimită copiii la grădiniță dar grădinița înseamnă o șansă în plus în viață pentru fiecare copil, o șansă care merită acordată și care răsplatește peste ani efortul oricât ar fi de mare.

Programul 'Fiecare copil în grădiniță' începe astăzi. Felicitări celor ce au inițiat acest proiect si celor ce l-au susținut printr-o lege. Pregătim implementarea lui printr-un proiect de Hotărâre de Guvern pus azi în dezbatere publică. ” notează Cioloș pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

GALERIE MEDIATAGURI: dacian ciolos, gradinita potlogi, ciolos vizita gradinita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...