2018-10-19 20:51


Premierul Dacian Cioloş, întâlnire informală cu Victoria Nuland

 |  12:13
Premierul Dacian Cioloş, întâlnire informală cu Victoria Nuland

Premierul Dacian Cioloş va avea duminică seara o întâlnire informală cu Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice. Aceasta urmează să sosească în cursul zilei la București, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres.

Ambasada SUA la București a precizat, săptămâna aceasta, că Victoria Nuland va efectua o vizită în România, unde se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș.

"Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, se va întâlni cu președintele Iohannis, premierul Cioloș și alți reprezentanți ai noului Guvern, pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun în cadrul Parteneriatului nostru strategic", a precizat Ambasada Statelor Unite la București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17
Citeste si:
Victoria Nuland, întâlnire cu ministrul Apărării, Mihnea Motoc

TAGURI: premier, dacian ciolos, intalnire, informala, victoria nuland
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AGRICULTORUL FERICIT
17 Ian 2016

Vine la fix Dna. Nuland. O sa vada la fata locului cum Partenerul Strategic al SUA se descurca cu un banal crivat, poreclit pe vremuri bolsevicul.
TICU
18 Ian 2016

Agerpresul văd că urmează fidel ceea ce zice Cotroceniul şi o urcă pe doamna Nuland pe o poziţie mult prea înaltă făcând-o "adjunctul" secretarului de stat al SUA. Dânsa este, în realitate, doar unul din cei 25 asistenţi ai secretarului de stat şi şef al Biroului pentru afaceri europene şi eurasiatice. Secretarul de stat american are mai sus de poziţia doamnei Nuland doi adjuncţi şi şase subsecretari, aşa că de la poziţia de asistent, la cea de adjunct e cale lungă şi, de aceea, nu prea înţeleg de ce le place unora să-i "gâdile" atât de mult pe americani.
Random imageUltimele stiri


loading...