2018-12-12 05:01


Premierul Dacian Cioloș și-a chemat miniștrii Cabinetului la o ședință la Vila Lac I

 |  11:02
Premierul Dacian Cioloș și-a chemat miniștrii Cabinetului la o ședință la Vila Lac I
Florentin Dincă

Prim-ministrul Dacian Cioloş şi miniştrii Cabinetului au avut sâmbătă de dimineață o şedinţă în care au discutat despre proiectul de buget pe anul viitor şi despre absorbţia de fonduri europene.

Premierul și miniștrii s-au întâlnit la Vila Lac I. În urmă cu câteva zile, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, declara că Guvernul încearcă să mai salveze ce se poate în ceea ce priveşte absorţia fondurilor europene alocate României în Programul 2007-2013, alocări care însumează 28 de miliarde euro, dar 5.500 de proiecte din cele 15.000 implementate ar trebui finalizate anul acesta, potrivit Mediafax.

Totodată, Cioloş a declarat că aplicarea măsurii majorării salariilor tuturor bugetarilor cu 10 la sută nu presupune tăierea unor fonduri de la alte capitole ale bugetului de stat, dar guvernul va face eforturi pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene.

"N-o să tăiem, în schimb o să mergem pe partea de investiţii unde am rezervat fonduri şi pentru investiţii, atât la ministerul Dezvoltării cât şi ministerul Transporturilor, dar o să facem un efort din absorbţia fondurilor europene că să avem şi investiţii aşa cum ne-am propus", a precizat Cioloş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: dacian ciolos, ministri, cabinet, sedinta, vila, lac
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...