2019-05-19 20:02


Premierul Dăncilă, CONVOCATĂ de urgență să dea explicații în Parlament

 |  19:58
Premierul Dăncilă, CONVOCATĂ de urgență să dea explicații în Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a fost convocată, în data de 3 aprilie, în Parlament pentru a da explicații despre modul în care sunt cheltuiți banii românilor. În cadrul “Orei prim-ministrului”, Dăncilă va da explicații pe această temă la cererea PNL.

"Am hotărât ca Partidul Naţional Liberal să convoace pe premierul Viorica Vasilica Dancilă în cadrul procedurii 'Ora Guvernului', la Camera Deputaţilor, prin intermediul grupului PNL. Principalele teme pentru care convocăm premierul Dăncilă să dea seama ţin de derapajele din economie, de scăderea puterii de cumpărare a românilor din cauza guvernării PSD - ALDE, blocajul în ceea ce priveşte marile proiecte de investiţii în infrastructura de transport, sănătate şi situaţia dezastruoasă în materie de absorbţia fondurilor europene", spunea Orban în urmă cu o săptămână, aminteste Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-27

TAGURI: premier, viorica dancila, parlament, explicatii bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FANARIOTI
26 Mar 2018

REDEVENTELE DE LA OMW PETROM , UNDE DIRECTOR ESTE BARBASU SI A LUCRAT SI EA . FANARIOTILOR
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Mar 2018

are si ea diploma falsificata de la DADDy in Tele-morman?cum dracu asemenea analfabeta conduce un guvern..TARA LUi PAPURA-VODA-CIORDELES-BORDELES-HAULES-BAULES
LOZNEANU CONSTANTIN
27 Mar 2018

Bai cacanarule , cucuvea imputita Improsti cu zoaie in toate partile Daca esti atat de destept fa ti un partid bai natie nebuna Dar tu nu esti in stare sa scrii ceva normal dar nu inca sa conduci un partid cat de cat normalDreapta asta a voastra este isterica si nebuna De fapt voi nici nu stiti ce sunteti Clocotiti de ura si rautate Ati fost cu totii comunisti si bolsevici iar acum urlati ca vreti la ciolan bai cacanarilorUitati va cate lepre penale aveti printre voi uitati va cati mafioti in frunte cu chiorul aveti bai bolsevici nebuni !
Random imageUltimele stiri


STARBAG