2018-07-16 15:58


Premierul Dăncilă face o nouă GAFĂ: ”Preluarea președinției României....”

 |  16:40
Premierul Dăncilă face o nouă GAFĂ: ”Preluarea președinției României....”

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă! ''Preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019...'', a susţinut premierul. Se referea, bineînţeles, la preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România de la 1 ianuarie 2019. Dăncilă voia să spună că a discutat despre acest subiect cu omologul său portughez.

"Am vorbit despre provocările cărora trebuie să le dăm un raspuns adecvat, provocari legate de Brexit, de Uniunea Europeană, de PROST Brexit(...)", a afirmat, anterior, Dăncilă, într-o conferință de presă comună cu premierul portughez.

De altfel, Vasilica Dăncilă s-a remarcat de-a lungul timpului nu prin calităție excepționale de premier, ci prin lungul șir de gafe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-08

GALERIE MEDIA


TAGURI: gafa, premier, dancila, presedintie, ue

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Iun 2018

e foarte bine.....psDrac-nea sa se faca de ras in fiecare secunda cu asemenea personaje
@CUCU VEA UA
08 Iun 2018

ESTE o exprimare corecta Presedentia in Romania a fost preluata deBasescu cu ajutorul SRIului in ambele mandate iar apoi de Iohannis tot cu ajutorul SRI Poporul a votat dar a iesit cine trebuia si cum a hotarat statul paralel si PLAGIATOAREA
ILIE DE LA SCULăRIE
08 Iun 2018

Dar dacă este o prevestire de rău augur , și cineva va prelua președinția de la 1 ianuarie 2019 ???
LEVST.
10 Iun 2018

pana la urma docila chiar se va pricopsi, este mai mult decat probabil ca Guinness Book, se gandeste sa-i ofere o suma serioasa, pentru permisiunea de -a-i publica toate perlele, "maximele" etc.... Poate ca nu va primi la fel de mult ca si udrea, de la Netflex, dar -vorba cea- nu toata lumea poate face filme...Dar clatite?!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova