2019-05-21 15:56


Premierul Dăncilă, NUMIRE de ultimă oră în Guvern

 |  23:38
Premierul Dăncilă, NUMIRE de ultimă oră în Guvern

Oana Gianina Bulai a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.În anul 2017, Oana Gianina Bulai a deţinut funcţia de administrator public la Consiliul Judeţean Neamţ. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-26

TAGURI: premier, dancila, numire, guvern, consilier de stat, oana gianina bulai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Mar 2018

OFER HIRTIE IGIENICA , FOLOSITA PE O PARTE . PENTRU VATA FOLOSITA LA UN CAP . TREABA OLTENEASCA , SA LE DEA DE SUPT TITE , LA TOATE NEAMURILI I I I I ..........
ANONIM
27 Mar 2018

SUGATOAREA LUI IONEL ARSENE TREBUIA PROMOVATA LA CAPITALA PT CA PROSTITUATU STA MAI MULT PRIN BUCURESTI.
LEVST.
27 Mar 2018

uh, uh , uh si aoleu! Gunoiul trebuie sa fi dat din nou in clocot, dupa ce a primit doar bocanci in capatzana( pentru ca este si incult si vicios), la mai toate articolele-si comentariile- recente(***), de acea nu se poate retine si vrea neaparat sa arate in ce tenebre mentale traieste si cat de adanca este haznaua pe al carei fund locuieste...Si - ca deobicei- schimbandu-si penele( ceva gen neutru, cotzofana gri) vomita -iarasi- tot ce are in el...(***-pentru noii veniti a se citi -din memorie- cele mai recente :"Minerii de la mina Rosiuta, in greva...", Adrian Gheorghe-gasit mort in baie", "Tanar gasit mort in centrul Pitestiului","Dublu asasinat in Bucuresti...", " Luare de ostateci intr-un supermarket francez")
LEVST.
28 Mar 2018

Iar pentru a vedea cum "lucreaza" acesti republicanisti"- nici republicani nu le poti zice- (TREBUIE sa fie platiti, nu sunt doar ticalosi si cretini), mai ales cand este vorba de CEA MAI IMPORTANTA problema a tarii ( anume cu cine sa avem o alianta solida si sigura- numai idiotii cred ca pot rezista istoiei fara o alianta solida), A SE CITI SI ARTICOLUL NOTAT MAI JOS, IN CARE -ACESTIA- NEAVAND ABSOLUT NICIUN ARGUMENT RATIONAL, INCEP SA-SI VOMITE MATERIA DIN CARE SUNT ALCATUITI...NOrica Nicolai: In momentul de fata nu suntem pregatiti sa trecem la euro..."
Random imageUltimele stiri


STARBAG