2019-03-25 22:30


Premierul Dăncilă, o nouă vizită externă, o altă GAFĂ

 |  17:35
Premierul Dăncilă, o nouă vizită externă, o altă GAFĂ

Premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită oficială în Macedonia, a vorbit despre cetățenii acestei țări care trăiesc în România. Le-a spus însă „macedoni” în loc de „macedoneni”.

S-a întâmplat în timpul conferinței de presă susținute împreună cu premierul Macedoniei, Zoran Zaev. Conferința a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Guvernului României.

„Am abordat subiectul comunităţilor... republicii... a cetăţenilor macedoni în România, dar şi a cetăţenilor aromâni din Republica Macedonia și l-am anunţat pe domnul prim-ministru că în România, în urma unei iniţiative legislative în Parlamentul României, promulgată de către președintele României zilele acestea, a fost inaugurată Ziua limbii macedonene, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să arate legătura, puntea de legătură pe care o constituie acest lucru între cele două țări”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul a făcut apoi și un dezacord: „Consider că comunitatea de aromâni din Macedonia şi comunitatea de macedoni din... de cetăţeni ai Republicii Macedonia din România nu poate fi decât o punte de legătură a cooperării dintre cele două state“, a spus ea.

În aceeași conferință, Dăncilă a spus că este primul prim-ministru care vizitează Macedonia. A uitat să precizeze însă că este vorba despre primul premier român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-27

TAGURI: premier, dancila, vizita, macedonia, macedoneni, gafa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
27 Iul 2018

De ce iesiti cu Proasta asta in lume domnilor infractori, uzurpatori ai puterii in Romania? Nu vedeti ca va face deservicii grave? E posibil sa fiti atat de imbecili incat sa acceptati si sa exportati peste hotare neroziile acestei Doamne? Daca da, atunci va veti prabusi cu de la dumneavoastra neputinta. Caci nu va mai fi mult pana va veni acea clipa fatala pentru dumneasvoastra. Maimutele cu cat se urca mai sus in pom, cu atat mai bine li se vede curul. Iar daca numai cu organul acesta judecati, chiar asa, fuduli cum va aratati, nu veti ajunge departe!...
ANONIM
27 Iul 2018

Gresiti bai acoperiti homalai D na Dancila a spus ca voi sunteti niste gay nenorociti neo nazistii pulii Ma pis pe voi!
ANONIM
27 Iul 2018

,,Fuduli cum va aratati'' Cine se arata fudul ,nu voi mai cacat cu striuri? La voi nimeni nu este bun ,nici Dan nici Dancila ,nici PLUMB nici Firea si stii de ce ?pentru ca voi sunteti pe invers ,sunteti gay ,homalai Voi va atacati femeile voastre de la pnl constant Sunteti misogini Voi il sugeti pe palmierul sterp pe bubosul ala prost Ciolos etc Doar pe asazisii barbati de fapt si ei ca voi HOMALAI Mi e scarba bai care te scrii Negro Cred ca esti un scarbos care suge la greu puli
@ANONIM INCULT
28 Iul 2018

Singura modalitate de a riposta la ideile altora este jignirea. Nivelul redus de educatie al electoratului mafiei psd a facut ca Romania sa fie condusa de puscariasi semidocti , repetenti si neevoluati mental. Faptul ca psd este socotit la nivel intern si extern un partid (organizatie mafiota ) compus din hoti si borfasi votati de scursurile si rebuturile acestei natii nu mai constituie o surpriza pentru nimeni.. Analfabetii functionali sunt la tot pasul in acest grup infractional numir ''guvern''.
KALI
28 Iul 2018

Haliti cu mare pofta ka.ka.t, putori fekalofage, inclusiv " anonimi idioti si inculti " din gashka terfelista din maidanul victoriei !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...