2018-12-13 06:05


Premierul GRINDEANU anunță când va fi demis ministrul Iordache

 |  18:05
Premierul GRINDEANU anunță când va fi demis ministrul Iordache

Premierul Sorin Grindeanu nu se grăbește cu demiterea ministrului Justiției. Șeful executivului precizează că va mai aștepta câteva zile, după trecerea bugetului și după discutarea moțiunii de cenzură.

"S-ar putea să fie înlocuit tot Guvernul dacă trece moţiunea de cenzură. La Ministerul Justiţiei e o situaţie aparte. Posturile de secretar de stat sunt libere. Dacă pleacă şi ministrul, nu mai avem conducere. Trebuie făcut bugetul şi trecut prin Parlament.

Noi duminică în şedinţa de Guvern am avut ordonanţa prin care am abrogat OUG 13. S-a ajuns în starea iniţială. Am cerut Ministerului Justiţie să dea drumul la o dezbatere. E normal ca acele articole declarate neconstituţionale să poată fi modificate. ALtfel se crează distoriuni în sistemul judicar. La aceste lucruri m-am referit în şedinţa de Guvern. Tot ce înseamnă modificră date de Curte trebuie demarate discuţiile cât mai repede. Că o face ministerul sau Parlamentul e normal să se înceapă a se discuta. Nu pe altceva. Discuţia să fie cât mai largă. Cu toată lumea.

Nu a fost un proiect de lege trimis spre Parlament. Așa vreau să meargă lucrurile. Să fiu cât se poate de clar. Trebuie modificate cele declarate neconstituționale, dar într-o dezbatere extrem de largă.", a spus premierul Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: premier grindeanu, demisie, ministrul justitie, florin iordache
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Feb 2017

PLECATI TOTI HOTILOR , BANDITILOR.
Random imageUltimele stiri


loading...