2018-12-15 02:49


Premierul interimar le-a muţumit partenerilor externi pentru sprijinul acordat după tragedia din Colectiv

 |  08:43
Premierul interimar le-a muţumit partenerilor externi pentru sprijinul acordat după tragedia din Colectiv

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu s-a întâlnit, luni seara, cu șefii misiunilor diplomatice la București ale statelor membre UE, a SUA și Canadei, prilej cu care prim-ministrul român le-a mulţumit pentru solidaritatea şi pentru sprijinul acordat de partenerii externi în urma tragediei de la clubul Colectiv.

Biroul de presă al Executivului a anunţat, într-un comunicat, că Sorin Cîmpeanu a mulțumit pentru solidaritatea pe care partenerii externi au arătat-o pentru România și pentru tot sprijinul acordat celor aflați în suferință.

"În cadrul întâlnirii au fost prezentate principalele acțiuni întreprinse de autoritățile din România în sprijinul persoanelor care au avut de suferit în urma tragicului eveniment din clubul Colectiv, situația prezentă a celor spitalizați în România și a celor care au fost transportați pentru tratament în străinătate. Au fost discutate posibilitățile de sprijin, în continuare, pe care partenerii din străinătate îl pot oferi, modalitățile concrete prin care acest sprijin poate fi alocat cât mai eficient și coordonat pentru cei aflați în suferință", precizează sursa citată.

La întâlnirea cu șefii misiunilor diplomatice au mai participat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: premier, interimar, multumeste, partener, extern, sprijin, acorda, tragedie, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...