2019-04-22 18:08


Premierul Sorin GRINDEANU: „Nu sunt împotriva legii"

 |  11:49
Premierul Sorin GRINDEANU: „Nu sunt împotriva legii"

La finalul ședinței de Guvern prezidată de Klaus Iohannis, premierul Sorin Grindeanu a declarat că, potrivit Constituţiei, "avem voie să dăm graţiere şi amnistie", deci aceste lucruri "nu sunt împotriva legii".

Întrebat de jurnaliști dacă Guvernul are în vedere o ordonanță privind grațierea și modificarea legislației penale, premierul a răspuns:

 

”Pe ordinea de zi nu a existat și nu se discuta cu prezența sau cu neprezența domnului Klaus Iohannis. (...) Conform Constituției avem voie să dam amnistie și grațiere? Scrie că avem voie să facem lucrurile acestea? Da. Deci nu sunt împotriva legii. Având în vedere că inclusiv ieri am avut discutii cu ministrul Justiției, care a spus ceea ce își dorește în mandatul sau și care este politica pe care o vom avea pe acest domeniu, eu cred că ieri, tot așa de constituțional, respectând legea, să dăm ordonanță de urgență în toate domeniile în care ne lasă legea”, a spus Sorin Grindeanu, potrivit antena3.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: sorin grindeanu, lege
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SLUGA MAFIEI.
18 Ian 2017

In spatele acestui slugoi se afla MAFIA BOLSEVICO - PENALA PSD care va ruin a Romania prin politizare a tuturor institutiilor c u activisti de partid inc ompetenti , retardati , p aranoici dupa putere.Ne a flam in anii '45 -'46 c and ciuma rosie a venit l a putere prin frauda si a distrus fizic si moral t ara. Astazi distrugerea m orala se face prin interm ediul latrinei 3 si wc. r otv.
Random imageUltimele stiri


STARBAG