2019-02-22 22:40


Premierul Tudose, ANUNȚ de ultimă oră pentru români: ”Vom avea o CREȘTERE de 5,5%”

 |  21:50
Premierul Tudose, ANUNȚ de ultimă oră pentru români: ”Vom avea o CREȘTERE de 5,5%”

Șeful Guvernului vine cu noi vești bune pentru toți românii. PIB-ul României va depăşi pentru prima dată în istorie 200 de miliarde de euro, la o creştere economică „mai puţin decât pesimistă“ de 5,5%, a susţinut premierul Mihai Tudose în timpul şedinţei de Guvern de adoptare a proiectului legii pe 2018.

„În pofida tuturor criticilor corului bocitoarelor, este un proiect bun pentru un an bun, bazat pe cifre care nu sunt nicidecum optimiste, ci mai puţin decât pesimiste, aş putea spune. Avem în vedere o creştere economică de doar 5,5%, în condiţiile în care toată lumea prognozează o creştere mai mare a PIB-ului. Prevede venituri estimate cu 30,9 miliarde de lei mai mari faţă de 2017 şi este pentru prima dată când PIB-ul României depăşeşte 200 de miliarde de euro“, a declarat premierul Tudose.

     

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-07

TAGURI: pib, mihai tudose, buget, crestere economica, sedinta guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Dec 2017

BAI BETIV ORDINAR BOTIT DESPRE CE CRESTERE AL PIB-ului VORBITI VOI politrucii semidocti gropari ai Ro ?!? PE BAZA CIFRELOR COMUNICATE DE SLUGILE VOASTRE MAFIOATE SI TRADATOARE DE LA STATISTICA SI de la PROGNOZA ?!? PIB-ul vostru il vedeti VOI umflat din cauza cresterii preturilor care a dus la scaderea PUTERII DE CUMPARARE, LA DEVALORIZAREA MONEDEI NATIONALA (CARE-I PE BURTA), LA CRESTEREA SARACIEI POPULATIEI , ETC MANAGEMENTUL PUBLIC IN RO ESTE ZERO LA TOATE NIVELELE DEOARECE RO ESTE STAT MAFIOT CONDUS PE PULTIMUL DRUM DE CEI CARE L-AU CAPTURAT IN DEC 1989, ALELUIA..............
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...