2019-02-20 03:15


Premierul Tudose cere Parlamentului o ANCHETĂ la ANRE

 |  17:34
Premierul Tudose cere Parlamentului o ANCHETĂ la ANRE

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunțat, în debutul ședinței de guvern de miercuri, care sunt cele mai importante măsuri sociale și fiscale care vor fi luate la nivelul guvernului în perioada următoare.

Una dintre ele se referă la Legea Vaccinării, care va fi trimisă în Parlament, și nu adoptată prin Ordonanță de Urgență.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat că aproximativ 67 de mii de copii au fost vaccinați în ultima lună, în condițiile în care miercuri expiră ultimatumul venit din partea premierului în privința crizei vaccinurilor, ultimatum anunțat în urmă cu două săptămâni.

"Astăzi, voi supune aprobării Guvernului legea vaccinării, care va fi trimisă în Parlament şi nu va fi adoptată ca ordonanţă de urgenţă", a precizat Bodog, la începutul şedinţei Executivului. 

Despre problemele din Energie

Pe problema derapajelor din sistemul energetic, premierul Mihai Tudose a anunțat că va cere public Parlamentului o anchetă la ANRE, nemulțumit de activitatea Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Ministrul Energiei Toma Petcu a reproșat instituției că nu a prezentat raportul privind evoluţia preţului energiei şi, prin urmare, va organiza cu întârziere licitaţiile pentru furnizori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-09

TAGURI: mihai tudose, parlament, anre, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANRE
09 Aug 2017

Adica vreti sa spuneti ca il veti aresta pe seful anre care este mana dreapta a mafiei din energie pe fata impreuna cu petcu.probele sunt clare.pretul la energie trebuie sa scada verificati milioanele si ce avantaje au acesti capi ai mafiei.diicot trebuie sa intervina.
ANONIM
10 Aug 2017

LA ANRE TREBUIE FACUTA ANCHETA PENALA , RECUPERAT PREJUDICIU SI VINOVATII SA FIE BAGATI LA BULAU............
LEVST.
10 Aug 2017

Nimic nu poate salva , nici macar-cat de cat- normaliza situatia in Romania, exceptie reducerea numarului de parlamentari la o suta, comasarea unor ministere si departamente(inclusive servicii), reducerea unitatilor administrative-teritoriale la 10, reducerea drastica a a ambasadelor si consulatelor, desfintarea unor institutii fantoma sau create cu dedicatie, dizolvarea academiei de stiinte si initiarea uneia pe baze oneste, cu max, 30 -40 membri, scoaterea clerului de la bugetul statului, etc., etc., in acest fel statul va salva -LUNAR- cel putin catea sute de milioane de euro, bani ce pot fi redistribuiti (80-90% I) in proiecte nationale, iar 10-20% in cresterea salarilor mici , si a pensiilor si ajutoarelor sociale, minime.Dar pentru ca acest govern si seful sau, sunt doar legiuni de banditi , prin natura lor intriseca(nu doar incompetenti) NU vor face niciodata acest lucru, dimpotrova, vor mari aparatul bugeto- birocratic, tocmai pentru a sugruma , manipula si opresa populatie prin mecanisme apparent legale...Si tocmai de acea este nevoie de o actiune radicala, de schimbarea sistemului cu intoarcere la Monarhie, insa NUMAI cu aport Englez si alaturi de multe alte masuri( de absolut bun-simt) Romania va deveni o Mecca economica pentru intreg mapamond, in mai putin de 6 luni, max. UN an...Garantat! Garantat! Garantat!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...