2019-01-17 01:12


Premierul Tudose îi RĂSPUNDE lui Carmen Dan: ”Trageți concluziile”

 |  23:27
Premierul Tudose îi RĂSPUNDE lui Carmen Dan: ”Trageți concluziile”

Continuă războiul declarațiilor dintre Mihai Tudose și Carmen Dan. La scurt timp după conferința de presă a Ministrului de Interne, premierul Mihai Tudose a venit cu o replică la acuzațiile acesteia. Premierul precizează că decizia chestorului Ioniță era deja luată la începutul ședinței de Guvern.

„Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11
Citeste si:
ULTIMA ORĂ: Carmen Dan nu DEMISIONEAZĂ: ”Premierul Tudose nu m-a întrebat NIMIC”

TAGURI: premier, mihai tudose, replica, raspuns, carmen dan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Ian 2018

am auzit ca ciociolina de la Videle a fost amanta lui porcarul Dragnea inca de pe vremea cand era la Zoia Kosmodemianskaia si are si un copil cu el...dupa care securistul-militian a pus-o la evidenta persoanelor in Tele-MARLAN Ce pot sa va spun este ca MOSSADUL a avut interese DEoSEBITE din decembrie 1989 la serviciul de evidenta a persoanelor din ToATA TARA...si au facut diverse MAGARII cu actele de identitate..........vezi buletinele falsificate la diverse persoane "studentii" cu buletinele si diplomele falsificate ale lui Dragnea Practic mafiotii astia si-au pus slugile cu diplome falsificate prin toate punctele cheie din administratie banci si multinationale.si as mai spune eu SUNT MULTI CU BULETINELE FALSE FACUTE pe NuMELE ALToRA...de aia e porcarul marele TATUKA al "acoperitilor" si implicit secretara-amanta din Videle....operatiunea CALIGULA (care si-a pus iapa ministru)
LEVST.
12 Ian 2018

Mai bine trageti toti jaluzelele si obloanele si luati-va "anul sabatic", vizitati Burkina Faso, Madagascar, parca aceste locuri au trecere la politicienii romani, in cautarea "adevarului si purificarii sufletului"...Pana la urma carmelita va deveni piatra de moara sau/si piesa de domino, hartie de turnesol in razboiul mut dintre dragnea si tudose, cade ea, e semn ca dragnea se apropie de Ignat, rezista ea, tudoselul trebuie sa-si faca sacul de campanie si vorba cea "a gasit orbul Braila, daramite orbetele, Galatzul"...
ANONIM
12 Ian 2018

UNII PLATESC CU FUNCTIA ALTI CU VIATA IAR PE UNII II DOARE IN KUR.............RO TARA AFRICANA DIN LUMEA ATREIA. CARE SUNT ACUM RASPUNDERILE unitati DOI SI UN SFERT unitate de kkt ,dezvoltata in cadru M.A.I. dupa 1990 de catre fostii SECURISTII STALINISTI, BOLSEVICI ce batjocoresc institutia M.A.I si astazi VIS-A-VIS de anomaliile petrecute in sistemul MAI. CUM AU SUPRAVEGHEAT ei LA NORMALITATEa in MAI....??? Ori normalitatea lor este una ce nu priveste decat interesul MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO si nu pe cel public sau national .....SUNT niste SCARBE ORDINARE....PRECUM TOTI FOSTI SI ACTUALI SEFII ordinari AI ACESTEI UNITATI de neispraviti,......
Random imageUltimele stiri

loading...