2019-01-21 23:01


Premierul Tudose, prima REACȚIE la ieșirea de la ședința Cex

 |  19:13
Premierul Tudose, prima REACȚIE la ieșirea de la ședința Cex

Vizibil supărat la ieșirea de la ședința Comitetului Executiv al PSD, premierul Mihai Tudose a declarat că nu s-a decis luni restructurarea executivului.

”Restructurarea nu se putea face astazi, va fi discutat la Iași. Nu renunț la idee, vom vorbi la sfârșitul lunii la Iași”, a declarat premierul Tudose la ieșirea din sediul PSD.Premierul a mai anunțat că marți dimineață va fi trimisă la Cotroceni propunerea pentru Ministerul Apelor și Pădurilor.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-08

TAGURI: sedinta, cex, psd, premier, mihai tudose
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
09 Ian 2018

Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???… Romania este condusa si dupa zeci de ani, de catre CRIMINALI-REVOLUTIONARI(cu merite deosebite) pentru ca DOSARELE, LOVITURII DE STAT din dec 1989 SI MINERIADELOR din anii ‘90 SUNT IN ADORMIRE in fisetele PROCURATURII tarii platita cu “bani grei” din bugetele saracilor ……………
Random image



Ultimele stiri





loading...