2018-11-18 20:51


Premierul Tudose se APĂRĂ: ”Lumea a început să vadă că NU MINȚIM”

 |  22:35
Premierul Tudose se APĂRĂ: ”Lumea a început să vadă că NU MINȚIM”

După ce a trecut cu brio peste moțiunea de cenzură depusă de opoziție, premierul Mihai Tudose răspunde atacurilor. Tudose explică că actuala creștere economică începe să se simtă deja.

„Lumea a început să vadă că nu mințim, a început să simtă creșterea economică, a început să vadă că lucrurile sunt într-o direcție bună”, a spus premierul la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

„Am ajuns să ne fie rușine că avem o creștere economica foarte mare. Era mai bine dacă nu aveam? Dacă anul acesta ne închidem pe o creștere economică în jur de 6, sper că la anul să fie mai mare(... )Această creștere se datorează unor măsuri pe care le-am luat în acest an și care pun bazele unei dezvoltări sustenabile și la anul”.

Potrivit şefului Executivului, moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi USR, care a fost respinsă joi, a fost "un fel de manifestare ilogică" a unor parlamentari. "Niciun guvern nu este pe vecie, într-o democraţie. (...) A fost o moţiune de cenzură din punct de vedere juridic, dacă vreţi, pe conţinut a fost un fel de manifestare ilogică a unor colegi din Parlament. Nu poţi să iniţiezi o moţiune de cenzură şi în texte să acuzi oameni care nu sunt în Guvern, activităţi care nu ţin de Guvern. (...) Tot în acest timp au fost alegerile sindicale, au fost şi sunt. Anumiţi oameni vor să se legitimeze şi se legitimează prin gălăgia creată. Adunate toate, puse toate la un loc, creează această stare de dezordine", a spus Tudose. El a mai spus că oamenii de bună-credinţă au început să înţeleagă că au fost manipulaţi. "Astăzi am aflat (...) de două sindicate mari care nu sunt foarte fericite cu ce se întâmplă şi s-au desolidarizat de liderii lor, Sindicatul din Poştă şi Sindicatul din industria de Apărare, oficial, spunând: 'Noi nu participăm la tipul ăsta de mascaradă'. Oamenii de bună-credinţă au început să înţeleagă că au fost manipulaţi, şi că lefurile nu vor scădea, şi că nu vine apocalipsa şi că lucrurile sunt într-o direcţie bună. (...) Nu poate nimeni să ceară nimănui ca în 10 luni sau în primul an să reparăm toate spitalele, să facem toate autostrăzile, să dotăm toate spitalele, toate şcolile să fie după soare şi aşa mai departe", a mai afirmat Tudose. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-23

TAGURI: premier, tudose, crestere economica, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LUME LUME
24 Noi 2017

Care lume?aia din capul tau ?dupa introducerea supraacizei 5,33 ron/l la benzina de la 4,64 ron /l si tu ziceai ca nu se scumpeste .pretul la ebergie 13 la suta mai mare.0 km autostrazi si ziceai de 90 km in 2017.euro 4,65 de la 4,42 .robor peste 2 %.hyperrmarketurile si companiile petroliere au marit preturile si cons concurentei freaca menta.0 investitii importante finalizate.in spitale dezastru moarte sigura.bai dementule cine zici ca mai crede minciunile tale?
SA MORI TU??
24 Noi 2017

Si cu lefurili care aunt marite cu 25% brut dar care scad LA net? Ca de fapt nu a zis Olguta ca luam ceva in plus? DERBEDEULE!! Alcoolicule! RePeTentule!!
ANONIM
24 Noi 2017

VOI GUVERNANTII SI POLTRUCII DIN PARLAMENT NU MINTITI CI VOI SUNTETI PERVERSI, TICALOSI, PROSTI , TRADATORI, ETC
GOGU
26 Noi 2017

Asta nu e numai URAT, da e si prost rau de tot !
Random imageUltimele stiri


loading...