2019-04-21 15:28


Premierul Tudose se REVOLTĂ: ”Lucrurile au SCĂPAT de sub CONTROL”

 |  20:37
Premierul Tudose se REVOLTĂ: ”Lucrurile au SCĂPAT de sub CONTROL”

Premierul este îngrijorat de violențele asupra polițiștilor. După o discutie cu ministrul de Interne, Mihai Tudose a declarat că va îmbunătăți legislația care trebuie să protejeze oamenii legii.

"Lucrurile, după părerea mea, sunt scăpate de sub control. În niciun stat nu poți să sari cu sabia la un polițist și, eventual, să mai și povestești după aia (...) Miercurea trecută am avut în primă lectură inclusiv Statutul polițistului - tot ceea ce înseamnă ultraj și atac efectiv armat la polițist să nu mai fie tratat cu așa ușurință", a declarat Mihai Tudose.

Bugetul pentru anul viitor va avea mai multe fonduri pentru angajarea câtorva mii de polițiști.

"La propunerea de buget, bugetul Ministerului de Interne este foarte mare, foarte mult crescut tocmai în acest sens, pentru a asigura necesarul de personal", a precizat premierul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-10
Citeste si:
ULTIMA ORĂ: Premierul Tudose, vizită de URGENȚĂ la sediul MAI

TAGURI: mihai tudose, premier, politisti, violente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
10 Dec 2017

problema majora in Romania nu este data de insuficienta politistilor ci de gradul de educatie al populatiei, in stransa legatura cu gradul de pauperizare....Cu cat o populatie este mai saraca cu atat mai putin apetit pentru educatie are, iar iesirile violente sunt expresia frustrarii economice si nu-neaparat- a carentei educationale, avem zeci de tari cu procente insemnate de persoane care nu au citit o carte, care nu scriu corect propria limba(dar o vorbesc fluent), nu stiu tabla inmultirii cu 2, s.a.m.d., insa sunt manierati si decenti pentru ca TRAIESC IN TARI BOGATE, iar acestea nu au fost coborate cu harzobul din cer, ci au fost ridicate de generatii conduse de elite (intelectuali) autentice si solidare in idealul umanist, in secolele trecute putem vorbi de casta preotilor, iar in timpurile vechi si de profeti...Odata insa cu limitarea accesului social al popimii(inlocut de stiinta), tarile respective au evoluat mult mai rapid, in timp ce cele puternic ancorate in religii contrafacute, au ramas in urma si se zbat-precum Romania- in tot soiul de crize...Solutia este clara si numai una: prosperitate generala si inalta, chiar de lux,, iar alaturi de alte masuri adiacente, orice tara poate deveni o noua Norvegie, etc.
ANONIM
10 Dec 2017

"Corupția ucide", episodul "Sîngeorz-Băi" ?
CURIOSUL
11 Dec 2017

CLASA POLITICA POST COMUNISM a POLITRUCILOR SEMIDOCTI si MAFIOTI a tarat tara-n KKT, pentru ca nimeni dintre romanii adevarati nu s-au opus ori nu s-au bagat; unul ca-i anchilozat, altul ca e ocupat , altul ca-i speriat, altul ca n-a observat, altul ca a emigrat, unii chiar cu ei s-au dat…..ROMANIA-I DE INGROPAT. Mafia a inchitit PATRIA. Oare TUDOREL TOADER NU ARE NICI O VINA PENTRU CA A DAT LIBERTATE HOTILOR CRIMINALI SI FOARTE PERICULOSI DIN PUSCARII....??? OARE NU A FOST CU PREMEDITARE....????? Ro este stat MAFIOT de tip AFRICAN.
Random imageUltimele stiri


STARBAG