2017-01-18 03:51

POLITICA


Premierul Boc şi-a demis secretarul general al Guvernului

 |  17:33
Premierul Boc şi-a demis secretarul general al Guvernului

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că a revocat-o pe Daniela Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului. ”Am luat decizia de revocare a doamnei Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului”, a anunţat Boc, citat de Agerpres. Surse guvernamentale citate de Mediafax spun că astăzi, înainte de a lua decizia de revocare, premierul Emil Boc a convocat-o în biroul său pe Daniela Andreescu, secretar general al Guvernului, pentru o discuţie privind spaţiile RA-APPS atribuite de aceasta membrilor familiei.

PRO TV a informat recent că unul din spaţiile RA-APPS este închiriat Clubului sportiv Delta Fishing, aparţinând actualului soţ al Danielei Andreescu, Aurel Teodorescu. Andreescu a susţinut că doar fiica sa a luat un spaţiu central de la RA-APPS. Potrivit aceleiaşi surse, Bogdan Teodorescu, fiul vitreg al Danielei Andreescu, a fost în 2009 consilierul ei personal la Secretariatul General al Guvernului, iar acum este director la sucursala care se ocupă chiar de administrarea fondului imobiliar.

Şi fiica lui Andreescu din prima căsătorie, Irina Zisman, a fost angajat cândva la AVAS, tot o instituţie coordonată de mama sa.

Replica Danielei Andreescu a fost aceea că în acest caz nu este vorba despre un conflict de interese, întrucât, "potrivit Codului familiei, soţul nu este rudă, iar copiii din altă căsătorie ai soţului" nu îi sunt rude, ci "afini".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
25 Noi 2011

Un fel de ce mi-e plop ce mi-e tei dar pe invers. Logica mintii de lemn. O seara buna !

Adauga un comentariu

Random image