2018-12-13 22:17


Preoţi filmaţi făcând sex cu bărbaţi

 |  21:00
Preoţi filmaţi făcând sex cu bărbaţi

Biserica Catolică din Italia a primit o nouă lovitură de imagine, după ce doi bărbaţi au divulgat înregistrări video în care întreţineau relaţii sexuale cu aproape 100 de preoţi, informează The Guardian, care citează săptămânalul Panorama.

Autorităţile italiene i-au arestat, pe 26 iulie, pe Diego Maria Caggiano şi Giuseppe Trementino, acuzaţi că s-au folosit de Facebook şi Yahoo! Messenger pentru a-i şantaja cu sume de până la 10.000 de euro pe fiecare dintre preoţi. Autorităţile au descoperit ulterior cauza şantajului, după ce au văzut mai multe filme în care cei doi bărbaţi apar făcând sex cu reprezentanţii Bisericii Catolice, o instituţie care vede relaţiile homosexuale drept un păcat şi le condamnă vehement.

Trementino, în vârstă de 30 de ani, susţine că a început să întreţină relaţii sexuale cu un preot în urmă cu un an, în timp ce lucra pentru o firmă de curierat. Ulterior, preotul a început să-i plătească sume regulate de bani şi l-a contactat prin Facebook pentru a-l invita să petreacă împreună trei zile la un hotel din Roma. Bărbatul a primit suma de 300 de euro pentru a achiziţiona canabis, alcool şi prezervative. La scurt timp, acesta a început să primească zeci de cereri pentru sesiuni de videochat. „Ajungeam să primesc chiar şi cinci cereri pe zi din toată Italia, la un moment dat am primit o cerere şi din Franţa”, a declarat Trementino.

Biserica Catolică nu a formulat o reacţie oficială, însă recentul scandal va pune şi mai mult în dificultate instituţia religioasă, care este acuzată de ipocrizie pentru condamnarea homosexualităţii şi ignorarea cazurilor în care sunt implicaţi preoţii catolici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...