2019-01-17 19:58


Preşedintele Băsescu a fost „şocat” de postarea imaginii cu prezentatoarea Antena 3 de către consilierul Lăzăroiu

 |  14:08
Preşedintele Băsescu a fost „şocat” de postarea imaginii cu prezentatoarea Antena 3 de către consilierul Lăzăroiu

Preşedintele Traian Băsescu a fost "şocat" când a aflat de postarea pe Internet a unei imagini modificate cu o prezentatoare de la Antena 3 după gratii de către consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a declarat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

Lăzăroiu a postat pe Facebook o fotografie modificată cu o prezentatoare tv de la postul Antena 3 după gratii, la scurt timp după ce DNA a anunţat că procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică SC Antena 3 SA, în sarcina căreia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj.

Ulterior, consilierul preşedintelui a scos respectiva fotografie, susţinând că a fost vorba despre "un pamflet", scrie Agerpres. Tot joi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, şi-a cerut scuze în numele şefului statului Traian Băsescu pentru gestul lui Lăzăroiu. "Vreau ca în numele preşedintelui României să cer public scuze pentru această postare a domnului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Este absolut regretabil şi nu reprezintă sub nicio formă opinia sau poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu ori a Administraţiei Prezidenţiale", a afirmat Oprea.

Glumă de vacanţă

Vineri, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară(FMP), Marian Preda, a declarat că gestul lui Lăzăroiu nu are niciun efect asupra calităţii sale de membru al fundaţiei, catalogând gestul acestuia drept "o glumă de vacanţă". "Este vorba despre relaţia lui Sebastian Lăzăroiu cu Preşedinţia. Din punctul de vedere al fundaţiei, nu există nicio problemă, nu este afectată deloc de disputa lui cu Antena 3. Eu nu pot discuta calitatea lui de consilier prezidenţial. Este membru fondator al fundaţiei şi, din acest punct de vedere, nu mi se pare nicio problemă. A fost un pamflet, nu a fost nimic altceva. Cred că cei de la Antena 3 care de foarte multe ori au dat informaţii incorecte cu bună ştiinţă au mult mai multe probleme decât Sebastian Lăzăroiu care a făcut o glumă de vacanţă", a explicat liderul FMP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-26

TAGURI: Băsescu, Lăzăroiu, prezentatoare, Antena 3, Facebook, santaj, şocat, imagine, fotografie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...