2019-02-16 06:18


Președintele fondator al PNL, Radu Câmpeanu, internat la Urgență cu probleme respiratorii

 |  11:19
Președintele fondator al PNL, Radu Câmpeanu, internat la Urgență cu probleme respiratorii
Florentin Dincă

Fondatorul Partidului Național Liberal imediat după Revoluție, Radu Câmpeanu, a fost internat vineri noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Radu Câmpeanu este internat la terapie intensivă cu infecţie respiratorie.

În vârstă de 91 de ani, Radu Câmpeanu a fost adus la spital cu o ambulanţă, având dureri în piept şi oscilaţii de ritm cardiac. El este suspectat și de un sindrom coronarian.

De luni până miercuri, Câmpeanu a fost internat la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală, cu afecţiuni pulmonare. În vârstă de 91 de ani, președintele fondator al PNL a fost externat miercuri de la "Matei Balş", făcând ulterior febră. În noaptea de vineri spre sâmbătă, familia sa a solicitat ambulanţa, liberalul având dureri în piept şi oscilaţii de ritm cardiac.

Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" unde este internat în prezent, la terapie intensivă, cu o infecţie respiratorie, a anunţat purtătorul de cuvânt al spitalului Bogdan Opriţa, potrivit Mediafax. În 2011 Câmpeanu a suferit un infarct şi a fost internat la Institutul Fundeni, fiindu-i montat un stent.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-27

TAGURI: radu, campeanu, fondator, presedintele, pnl, internat, urgenta, probleme, respiratorii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

SOLUTII eficiente pentru controlarea STRESULUI Acum 8 ore | (0)
Sfaturi si curiozitatiSTARBAG
loading...