2018-12-10 15:21


Preşedintele Klaus Iohannis apreciază contribuţia Cultului Creştin Baptist la dezvoltarea societăţii

 |  13:24
Preşedintele Klaus Iohannis apreciază contribuţia Cultului Creştin Baptist la dezvoltarea societăţii

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Congresului Cultului Creştin Baptist, în care a afirmat că apreciază contribuţia acestui cult la dezvoltarea societăţii în ansamblul ei.

"Cu prilejul celui de-al 36-lea Congres al Cultului Creştin Baptist, vă transmit salutul meu cordial şi vă felicit pentru organizarea acestui eveniment important pentru comunitatea dumneavoastră şi pentru întreaga Biserică Creştină Baptistă. Cred într-o societate pluralistă, care pune în valoare diversitatea identităţilor sale culturale, etnice şi religioase. România împărtăşeşte principiile care fac posibil dialogul într-o Europă unită: libertatea conştiinţei religioase, toleranţa, multiculturalismul. Evenimentele din ultima perioadă, violenţele de natură etnică sau religioasă care tulbură societatea globală în care trăim, ne arată cât de importante sunt şi vor continua să fie toate aceste valori", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

"Cultul Creştin Baptist are o prezenţă activă în ţara noastră şi apreciez contribuţia dumneavoastră, ca şi a tuturor Cultelor şi Bisericilor recunoscute în România, la dezvoltarea societăţii în ansamblul ei. Vă doresc mult succes în desfăşurarea Congresului şi sper ca ecourile lucrărilor pe care le găzduiţi la Oradea să aibă reverberaţii rodnice pentru întreaga dumneavoastră comunitate", a completat şeful statului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: presedinte, klaus, iohannis, apreciaza, contributie, cult, crestin, baptist, dezvoltare, societate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINESCU ALIN
29 Mai 2015

Acest domn se plictiseste la Cotroceni, cauta sa aibe totusi o agenda publica cu decoratii penibile, aderarea la euro, dar face declaratii publice promte la evenimente minore.
Random imageUltimele stiri


loading...