2019-05-19 20:20


Preşedintele PES, la Congresul PSD: PARTIDELE din Europa pot doar să viseze la REZULTATELE PSD condus de Dragnea

 |  13:31
Preşedintele PES, la Congresul PSD: PARTIDELE din Europa pot doar să viseze la REZULTATELE PSD condus de Dragnea

Preşedintele PES, Serghei Stanişev, a afirmat, sâmbătă, la congresul extraordinar al PSD, că România are nevoie de ”leadershipul puternic şi democratic” al formaţiunii social-democrate.

”Dragă PSD, dragă Liviu, dragă Viorica, România are nevoie de leadershipul puternic şi democratic al PSD. Stabilitatea şi unitatea din partid sunt fundamentale pentru o guvernanţă de succes, iar o ţară condusă de PSD e benefică pentru toată Europa”, a afirmat Stanişev.

El a susţinut că PSD este un partid puternic, capabil să câştige alegeri.

”Majoritatea partidelor politice din Europa pot doar să viseze la rezultatele pe care le-aţi atins dumneavoastră la ultimele alegeri. Liviu înţelege provocările pe care le întâmpină Europa acum”, a adăugat preşedintele PES.

”Sunt fericit să văd aici atât de mulţi prieteni ai socialiştilor europeni. Mi-ar lua prea mult să-i enumăr pe toţi, aşa că am să trec la esenţă. Astăzi, în toate ţările, problema cea mai mare a cetăţenilor este cea a locurilor de muncă, a salariilor. Europa este nesigură. Ştiu că aţi avut un an politic deficil, dar politica este întotdeauna o conversaţie despre viitor, nu despre trecut şi aveţi toate precondiţiile pentru a face mai mult astfel încât oamenii să vadă că social-democraţilor le pasă”, a precizat, de asemenea, Serghei Stanişev.

Preşedintele PES a menţionat faptul că anul viitor România va exercita preşedinţia Consiliului European.

”Aceasta este o provocare pentru orice ţară, dar şi o oportunitate. România se va repoziţiona ca o ţară care poate să producă idei şi să găsească echilibru. Corina Creţu face o treabă foarte bună în calitatea sa de comisar pentru politici regionale. Nu există regiuni, judeţe în România sau UE unde să nu fi existat proiecte cu finanţare europeană. Acesta este modul în care oamenii simt solidaritatea europeană în viaţa lor de zi cu zi. Se vrea renunţarea la aceste proiecte. Noi, social-democraţii, suntem pentru păstrarea acestei politici de coeziune”, a adăugat Stanişev.

El a spus că sunt multe provocări în faţă.

”Trebuie să găsim răspunsuri prin comunicare, trebuie să păstrăm drepturile civile, democraţia, trebuie duse nişte lupte importante pe care trebuie să le câştigăm. România sărbătoreşte anul acesta Centenarul, de aceea vă doresc un an extraordinar, plin de realizări şi realizări în următorii 100 de ani”, a încheiat Serghei Stanişev.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-10

TAGURI: presedinte pes, congres psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ABSOLUT GREȚOS!
10 Mar 2018

Inacceptabil pentru o țară ”democrată” ca, B1, Digi, Realitatea, Antenele și RTV să dea în direct MIZERIA DE CONGRES al unui partid ORIDNAR, HOȚ, care-a-ngropat România, de parcă mai interesează pe cineva PORCII POLITICI POST-DECEMBRIȘTI - oriunde s-ar afla sau DENUMI - de parcă ne-ar fi urcat partidul/partidele lor pe culmile gloriei și prosperității! Televiziuni idioate, slugi întreținute de porcii pesediști! Când dracului vă veți POTOLI cu pupincursimul ăsta? Dacă vă considerați de partea poporului ăsta urgisit, pricopsit cu panaramele-astea de partide...DE CE NU DAȚI FILMĂRI VECHI, ÎN CARE PROMITEAU PORCII MAREA CU SAREA, CA APOI SĂ NE ARATE DEȘTUL DIN MIJLOC...că nu se poate, că nu dă voie legea nu știu care, NATO sau UE....TOȚI AR TREBUI ARESTAȚI ȘI EXECUTAȚI ÎN PIAȚĂ, CUM FAC CHINEZII...ÎN CEAFA GROASĂ, IAR FAMILIA SĂ PLĂTEASCĂ GLONȚUL!
ANONIM
11 Mar 2018

Asta cu "nu se poate, ca nu da voie Bruxelul" este lozinca psihopatului chior Dar sa indese in corsetul Udrei miliarde furate se putea Cand Videanu facea borduri sau cand Nelu Mexicanu devaliza ANRPul indesand banii in chiloti si in corsetul Crinutei Dumitrean el aproba tacit pentru ca primea si el partea leului Justitia va fi credibila doar cand si acest individ chior si psihopat va plati impreuna cu gasca sa de hoti Pana atunci justitia va ramane si ea cu anatema de corupta si partinitoare
Random imageUltimele stiri


STARBAG