2018-11-19 14:15


Preşedintele Traian Băsescu a participat la o întâlnire-surpriză pe mare

 |  14:01
Preşedintele Traian Băsescu a participat la o întâlnire-surpriză pe mare

Preşedintele Băsescu i-a surprins sâmbătă după-amiază pe marinarii de la bordul navei "Ştefan cel Mare" a Poliţiei de Frontieră. Şeful statului, care conducea o şalupă în largul Mării Negre, s-a întâlnit cu o navă românească cu destinaţia coasta de sud a Italiei.

"Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri (sâmbătă - n.r.) după-amiază în largul Mării Negre cu destinaţia coasta de sud a Italiei, echipajul navei "Ştefan cel Mare" a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au văzut în depărtare o şalupă pe care, aşa cum se face, au salutat-o din sirenă. Şalupa a răspuns marinăreşte şi s-a apropiat de navă când, ce să vezi!, la cârmă se afla ...chiar preşedintele Traian Băsescu! L-au invitat să urce la bord, ceea ce preşedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare plăcere, şi i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit şi o şapcă având însemnele navei. La plecare, preşedintele şi comandantul şi-au dat mâna şi şi-au urat reciproc «Vânt din pupa!»", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".

Pe aceeaşi pagină a reţelei de socializare au fost postate şase fotografii care îl prezintă pe preşedintele Băsescu la bordul şalupei, apoi alături de membrii echipajului navei, aşezat în cabina de comandă, discutând cu echipajul în cabină şi pe puntea vaporului, scrie Mediafax.

Traian şi Maria Băsescu au sosit, miercuri, la vila de protocol de la Neptun, unde seara, în jurul orei 21.00, au mers la restaurantul preferat al preşedintelui, din staţiunea Olimp, Cireşica. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-28

TAGURI: Băsescu, întâlnire, mare, surpriza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...