2017-01-21 00:07

POLITICA


Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament pentru persoane infectate cu HIV

 |  15:48
Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament pentru persoane infectate cu HIV

Dominique Strauss-Kahnar trebui să se teamă de mai mult decât de o posibilă condamnare la închisoare,presupusa sa victimă locuind într-un apartament din Bronxînchiriat exclusiv adulţilor infectaţi cu HIV sau având SIDA, potrivit unorsurse citate de New York Post în ediţia online de miercuri.

Camerista,o imigrantă din vestul Africii, locuieşte, din ianuarie, într-un apartamentsocial în zona High Bridge, împreună cu fiicasa de 15 ani. Anterior, ea a locuit într-un alt apartament din Bronx, închiriat tot de Harlem Community AIDS United,exclusiv pentru adulţi infectaţi cu HIV şi familiile lor. New York Post nu aputut afla dacă tânăra în vârstă de 32 de ani este infectată cu HIV sau estebolnavă de SIDA, din cauza legislaţiei privind confidenţialitatea datelormedicale. Dar agenţia închiriază apartamente doar adulţilor cu această boală,subliniază publicaţia.

Un lucrător din cadrulHarlem United a declarat că cel puţin un adultdin apartament trebuie să fie HIV-pozitiv sau să aibă SIDA, pentru a primilocuinţa. Un adult cu un copil infectat cu HIV sau bolnav de SIDA nu esteeligibil, a precizat sursa citată. "Apartamentul nu este închiriat penumele ei. Harlem (Community AIDS) United plasează beneficiarii în clădireanoastră", a declarat un angajat al managerului proprietăţii, Chaim Gross,din Brooklyn.

Camerista a locuit,anterior, într-un alt apartament din High Bridge închiriat de Harlem United. Eas-a mutat împreună cu copilul în 2008. Potrivit agenţiei, nu este neobişnuit capersoanele cu HIV/SIDA să se mute. Avocatul acesteia, Jeffrey Shapiro, şi unprieten apropiat familiei, au declarat că tânăra este văduvă şi locuieştesingură cu fiica sa. Potrivit documentelor publice, ea este singurul adult carelocuieşte în acest apartament, la fel ca şi în cel dinainte. Vecinii auconfirmat acest lucru, potrivit cotidianului.

Femeia l-a acuzat pefavoritul în alegerile prezidenţiale din Franţa că a obligat-o să îi facă sex oral,iar ulterior a încercat să o violeze, în timp ce ea încerca să facă curăţenie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image