2019-01-24 04:27


Prezidenţiale. Cristian Diaconescu, candidat în 2014

 |  19:19

UNPR şi-a anunţat ieri candidatul atât pentru alegerile prezidenţiale din 2014,cât şi pentru Primăria Capitalei în 2012. Cristian Diaconescu, pentruprezidenţiale, şi Neculai Onţanu, pentru primărie, au fost desemnaţi cuunanimitate de voturi. “În acest moment, din punctul nostru devedere, Diaconescu e extrem de bine poziţionat pentru această competiţie. UNPRîl va susţine fără nici un fel de rezervă, îl considerăm un candidat care poatesă câştige alegerile din 2014”, a spus Marian Sârbu, liderul Uniunii, adăugândcă nu vor exista candidaţi pentru funcţiile unde, potrivit sondajelor,formaţiunea nu are şanse. Sârbu l-a descris pe candidatul UNPR pentruprezidenţiale ca fiind capabil să prezerve onorabilitatea instituţiilorstatului, are capacitatea, vocaţia internaţională de a discuta cu liderii lumiişi în plus, poate vorbi pe înţelesul tuturor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FURDUI
22 Dec 2010

Politicianul Diaconescu este pregatit sa faca acest pas important. Romania are nevoie de un asemenea presedinte, un diplomat fin, care poate fi o punte de legatura sanatoasa intre putere si opozitie.
BLONDA
22 Dec 2010

Cristian Diaconescu a castigat respect cand a avut curajul sa paraseasca grupul infractional al PSD.Un om cu caracter care va avea multe de spus in politica Romaneasca. Un viitor candidat cu sanse reale la presidentia Romaniei. Succes.
ADAN
22 Dec 2010

Il admir pe Diaconescu pentru capacitatea sa de a comunica celor carora se adreseaza, de a spune lucrurilor pe nume, pe intelesul tuturor. Este un politician experimenatat care poate face pasul spre Cotroceni. Mult Succes.
TEODOR
22 Dec 2010

Diaconescu nu mai vrea sa sufere o infrangere in fata lui Oprescu,ca in 2008!Cred ca a fost mai mult decat o infrangere,avand in vedere ca nu a intrat in turul 2!E bine ca se fereste de o asemenea situatie!Departe de mine gandul ca Ontanu ar avea vreo sansa in fata lui Oprescu,dar sa fi infrant de doua ori de acelasi contacandidat,ar fi prea mult!
CRISTACHE
22 Dec 2010

Asa da! Parca iti mai vine sa iesi din casa si sa mergi sa votezi. Diaconescu imi inspira multa incredere si sunt convins ca va face treaba buna la presedintie. Mult succes!!!
CALINA TUDORITA
22 Dec 2010

Presedintele de tip nou este presedintele Romaniei Reale, este presedintele aparator al constitutiei dar si presedintele mediator. Aceasta inseamna ca presedintele de tip nou va trebui sa fie un presedinte activ dar discret, un presedinte ferm si cumpatat, un presedinte al carui prestigiu si a carui pricepere va trebui sa garanteze poporului si fiecarui roman in parte independenta nationala, unitatea si integritatea nationala a Romaniei. Cristian Diaconescu indeplineste aceste conditii foarte bi
MESTEACANUL
23 Dec 2010

Sa fim cinstiti si sa recunoastem ca si Diaconescu si Ontanu au alt potential in raport cu propunerile PDL, Negoita la prezidentiale si Udrea la capitala.
Random imageUltimele stiri

loading...