2016-12-04 16:24

POLITICA


Prietenie cu chinezi

 |  18:13
Prietenie cu chinezi

UNPR şi-a oficializat în aceste zile relaţia de colaborare cu partidul de guvernământ chinez - Partidul Comunist - în cadrul unei vizite oficiale pe care conducerea partidului o efectuează în această săptămână în Republica Populară Chineză.

Preşedintele UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat pentru Agerpres că vicepreşedintele Conferinţei Naţionale Consultative Politice a Poporului Chinez, Wang Gang, membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, a confirmat în cadrul întrevederilor bilaterale decizia conducerii partidului privind oficializarea relaţiilor de colaborare dintre UNPR şi Partidul Comunist Chinez. El a precizat că Partidul Comunist Chinez are relaţii oficializate cu 600 de partide din 120 de ţări. „Domnul ministru Gabriel Oprea a înmânat autorităţilor chineze un mesaj din partea premierului Emil Boc prin care partea română reiterează determinarea privind punerea în practică a proiectelor de cooperare economică”, a mai spus Diaconescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: prietenia romano-chineza, UNPR, UNPR China, comunistiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
05 Dec 2011

ce figura de milog are cristi diaconescu,asta!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Facebook ar lucra la o „unealtă” de cenzură „made in China” Compania Facebook ar lucra la o unealtă capabilă să cenzureze conținutul publicat pe rețeaua... 23 Noi 2016 | (0)
Două cutremure puternice în vestul Chinei Două cutremure de suprafață, cu magnitudini de 5,2, respectiv 6,5 grade, au avut loc vineri în... 25 Noi 2016 | (0)