2016-10-25 08:10

POLITICA


Prietenie cu chinezi

 |  18:13
Prietenie cu chinezi

UNPR şi-a oficializat în aceste zile relaţia de colaborare cu partidul de guvernământ chinez - Partidul Comunist - în cadrul unei vizite oficiale pe care conducerea partidului o efectuează în această săptămână în Republica Populară Chineză.

Preşedintele UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat pentru Agerpres că vicepreşedintele Conferinţei Naţionale Consultative Politice a Poporului Chinez, Wang Gang, membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, a confirmat în cadrul întrevederilor bilaterale decizia conducerii partidului privind oficializarea relaţiilor de colaborare dintre UNPR şi Partidul Comunist Chinez. El a precizat că Partidul Comunist Chinez are relaţii oficializate cu 600 de partide din 120 de ţări. „Domnul ministru Gabriel Oprea a înmânat autorităţilor chineze un mesaj din partea premierului Emil Boc prin care partea română reiterează determinarea privind punerea în practică a proiectelor de cooperare economică”, a mai spus Diaconescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: prietenia romano-chineza, UNPR, UNPR China, comunistiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
05 Dec 2011

ce figura de milog are cristi diaconescu,asta!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Funcţionarii din primării dau buzna în sindicat După schimbarea primarilor, gradul de sindicalizare din primăriile de sector a crescut... 11 Oct 2016 | (4)
Lectura de weekend: IMAGINEAZĂ-ŢI JOHN, DOAR IMAGINEAZĂ-ŢI (epsidoul 1) —John! Numele meu este John! John! Când o să înţelegi... 14 Oct 2016 | (1)