2018-11-19 15:41


Prima discuție AMUZANTĂ dintre premierul Tudose și noul ministru al Transporturilor

 |  16:51
Prima discuție AMUZANTĂ dintre premierul Tudose și noul ministru al Transporturilor

Premierul Tudose a condus miercuri prima ședință de guvern alături de cei trei noi miniștri. Deși nu a certat pe nimeni de această dată, Mihai Tudose nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe.

Totul după ce Stroe a spus că la ministerul la care e acum șef se va continua ceea ce s-a făcut până azi, în condițiile în care predecesoru său a fost remaniat pentru incompetență, și se va munci ”câte 30 de zile pe lună, fără sărbători”. Aici a intervenit Tudose, care i-a adus aminte lui Stroe că luna februarie nu are 30 de zile.

Felix Stroe: Se continuă ceea ce s-a făcut până azi, se mărește ritmul, se va lucra câte 30 de zile pe lună, câte e nevoie în fiecare zi, fără sărbători, ca să dăm vești bune românilor ca să vadă cu ochii lor că ceea ce e scris în programul de guvernare se înfăptuiește în tocmai.

Mihai Tudose: Să facem o dispensă pentru luna februarie, vă rog, doar pentru februarie.

Felix Stroe: 28 de zile pentru februarie.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi, în hohotele de râs a celorlalți participanți.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-18

GALERIE MEDIA


TAGURI: discutie, sedinta guvern, premier, tudose, felix stroe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
LIBER
18 Oct 2017

Pai cu cine sa faca autostrazi cand firmele care castiga nu au utilaje si oameni si freaca menta .lucreaza doua trei zile pe luna in rest se tin de hotii.mai sunt secretarii de stat si directorii care sunt pe mana cu firmele de constructii.si stia fac caterinca.
ANONIM
19 Oct 2017

Considerațti că primul ministru, domnul Mihai Tudose ,ar trebui apreciat și încurajat pentru inițiativa "split TVA" ?
ANONIM
19 Oct 2017

Considerați că Mihai Tudose are "restane brăilene" la exprimare, "taxa de solidaritate" despre care ar fi zis nerevenind angajatorilor ci fiind plătită de angajatori statului ?
LEGE
19 Oct 2017

Tudose si misa trebuie incurajati sa se sinucida.sunt prea prosti pentru secolul asta.
MATEM
19 Oct 2017

De la 0 ,25 la 2% crestere de 8 ori.misa este dement
Random imageUltimele stiri


loading...