2019-02-21 12:07


Prima reacție publică de la Giurgiu în ”scandalul Bădălău”. Un deputat PSD se delimitează categoric de poziția colegului său de partid

 |  14:35
Prima reacție publică de la Giurgiu în ”scandalul Bădălău”. Un deputat PSD se delimitează categoric de poziția colegului său de partid

Scandalul stârnit de senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău continua să aibă ecouri. După ce FADERE a cerut, public, demiterea acestuia din toate funcțiile deținute, unul din colegii săi de partid, din organizația Giurgiu face public un mesaj prin care se delimitează categoric de atacurile la adresa Diasporei.

Este vorba despre deputatul Alexandru Andrei, care, sâmbătă dimineață, a postat un mesaj clar și fără echivoc pe pagina sa de facebook:

”Din păcate, Giurgiu se face din nou remarcat în plan național, și nu în mod pozitiv…Scandalul înregistrării în care liderii PSD Giurgiu jignesc grav Diaspora românească a făcut înconjurul țării, aruncând o umbră neagră asupra întregii organizații PSD, târâtă – nedrept – în acest scandal național.

Ca parlamentar ales pe listele acestui partid, în organizația cu cele mai bune rezultate la alegerile din 2016 (ceea ce înseamnă că PSD s-a bucurat de încrederea majorității giurgiuvenilor), mă disociez categoric de astfel de manifestări, ce arată dispreț față de Diaspora și față de români, în general și îi asigur pe giurgiuveni că nu aceasta este poziția PSD Giurgiu, per ansamblu, ci este vorba despre poziții strict personale ale celor implicați în acest scandal.Îmi cer scuze public, ca membru PSD, față de giurgiuveni - mulți dintre ei simțindu-se, evident, lezați, în condițiile în care au rude și prieteni în Diaspora - dar și față de românii din afară, care au fost victimele acestui gest suburban și îi asigur de respectul și aprecierea mea.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-01

TAGURI: badalau, scandal badalau, reactie publica, psd giurgiu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DEPUTAT PROST!
01 Sep 2018

Si tu erai la petrecere ,deci si tu esti jignitor al diasporei Toti care se gandesc macar la diaspora sunt penali si jignesc diaspora Ei nu jignesc electoratul Psd INdividul ala cu copil de 11 ani care lucreaza in Suedia ce a facut Nu a jignit o masa de oameni El are voie ?
DIASPORA MUISTA
02 Sep 2018

DAR CU CE A FOST JIGNITA DIASPORA? CAND PORCII din diaspora il aplaudau pe drogatul de malin bot care a pus lozinca cu muie pe TRICOLOR.A FOST BINE Nu s-a ofuscat nimeni.Mai du-va dracului de loseri voi astia din diaspora daca erati patrioti ramaneati in tara o turma de toparlani vulgari si inculti Stiti face din tantar armasar In comparative cu ceea ce spuneti voi despre o parte dintre romani...VERSUL DIN MANEA E PARFUM Ati ajuns sa va expuneti copiii pe face-book cu pancarte obscene in brate? pedofili dezaxati
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...