2019-03-22 14:49


PRIMA ședință la GUVERN. Lia Olguţa Vasilescu: Creştem pensiile şi salariile

 |  10:07
PRIMA ședință la GUVERN. Lia Olguţa Vasilescu: Creştem pensiile şi salariile

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi dimineaţa, in prima zi de lucru la Guvern că prioritatea zero este bugetul şi că trebuie să dea ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor.

"Nu mi-am luat cu mine decât programul de guvernare. Trebuie să dăm drumul la şapte ordonanţe. Sper să termin foarte repede cu formalităţile şi pe urmă intru în pâine. Prioritatea zero e bugetul, trebuie să dăm ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor. Sunt şapte ordonanţe de urgenţă, vă va anunţa cineva de la partid. O să vedeţi că o să respectăm programul de guvernare şi nu o să fie niciun dezastru", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Dragoş Pîslaru a ajuns la câteva minute după Lia Olguţa Vasilescu, având un buchet de flori.

"Există un capitol care se referă la probleme doesebite. De obicei nu se scrie nimic. De data asta, eu am un raft întreg. Legea salarizării a fost publicatăa pe site-ul Ministerului Muncii, e în consultare şi urmează ca actualul Guvern să îşi aleagă lucrurile bune, să completeze şi să vină cu o lege a salarizării, aşa cum a promis", a declarat Dragoş Pîslaru, citat de Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-05

TAGURI: Lia Olguţa Vasilescu, guvern, pensii, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Ian 2017

Pai este guvernul abilitat sa reglementeze prin ordonanta de urgenta in asemenea domenii ? O fi cumva vacanta parlamentara ?
PENALA.
05 Ian 2017

Penala bolsevica sa spuna de unde ia banii cu care-i minte pe prosti ca le mareste pensiile si salariile trantorilor la stat.Poate din hotiile care le- a facut pana acum.
ION CREANGA
05 Ian 2017

Bădie!!!! prostii seria au muncit o viață !!!Tu ai bătut berbunca!! Mama ta tatăl ta fac cumva parte dintre prostii enumerați de tine!! handicapatul!!!!
ANONIM
24 Ian 2017

Doamna ministru sîntem. un grup de mame și am vrea sâ stim. alicațgia de stat din ce lunâ se vor da mãrite și cu cît așteptâm un râspuns dacâ doriți cu multâ stimâ
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...