2018-10-24 08:01


Primăria București, un nou candidat pentru șefia Capitalei

 |  10:29
Primăria București, un nou candidat pentru șefia Capitalei

Pe măsură ce se aproprie alegerile locale, lista celor care își doresc fotoliul de Primar General al Capitalei se umple. Congresul Partidului România Unită de luni de la Romexpo va aduce un nou nume pe listă.

Augustin Hagiu, candidatul prezentat inițial, a ales să se bată cu Neculai Onțanu pentru Primăria Sector 2, așa încât naționaliștii vor anunța luni un nume surpriză care să mărească miza competiției, scrie Stiripesurse.ro.

Tot la Congresul PRU vor fi anunțați și alți candidați pentru alegerile locale. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate și primele măsuri de guvernare pe care formațiunea naționalistă promite să le pună în aplicare și care se anunță controversate dacă ne raportăm la politica partidelor tradiționale. Tot mai des, în emisiunile televizate la care participă, reprezentanții PRU vorbesc de naționalizarea resurselor, aceasta fiind o temă pe care Congresul de mâine o va dezbate și ale cărei efecte sunt nebănuite.

Și-au mai anunțat intenția până acum Cristian Bușoi (PNL), Nicusor Dan (USB), Daniel Fenechiu (PND), Adrian Thiess (independent).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-24

TAGURI: candidat primaria capitalei, alegeri bucuresti, augustin hagiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...