2019-03-26 02:51


PRIMARUL comunei cu cea mai mare absorbție de fonduri europene, EXCLUS din PSD

 |  23:32
PRIMARUL comunei cu cea mai mare absorbție de fonduri europene, EXCLUS din PSD

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbţie de fonduri europene din ţară, Gheorghe Damian, a fost exclus vineri din Partidul Social Democrat, ca urmare a deciziei Comitetului Executiv Judeţean, arată Agerpres. De asemenea, consilierul judeţean Ioan Florea, fost preşedinte executiv PSD Alba, a fost exclus din partid.

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a evitat să facă publice motivele celor două excluderi, arătând că ''sunt probleme interne'' ale partidului şi că nu doreşte să intre ''în detalii''.  ''Sunt nişte chestiuni ale noastre, interne. Nu aş vrea să intru în detalii. (...) Pentru a putea merge în forţă mai departe şi în sens constructiv în echipă s-a considerat că măsurile sunt cele necesare. (...) Am început campania de reorganizare, de analiză. Uneori mai trebuie făcută şi curăţenie'', a declarat, pentru Agerpres, liderul PSD Alba.  Dîrzu a refuzat să spună cine a propus ca cei doi social-democraţi să fie excluşi din PSD. ''Foarte mult s-a gândit treaba (de excludere - n.r.), de multă vreme'', a susţinut el, adăugând că excluderea era ''singura soluţie''. 

„Aştept decizia de excludere şi o contest!

Primarul social-democrat al comunei Ciugud, Gheorghe Damian, se declară surprins de hotărârea luată în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean şi precizează că va contesta decizia prin care a fost exclus din partid, punctând că va rămâne în continuare fidel valorilor PSD, aşa cum a făcut de a lungul timpului, ''niciodată la umbra deasă cum au făcut-o alţii''.  ''Eu sunt surprins. Fără să fiu atenţionat, fără să mi se dea de înţeles vreodată după campanie... Nu mi s-a reproşat niciodată nimic, dimpotrivă. În conferinţele de presă eram cel mai lăudat. Nu au avut cuvinte decât la superlativ despre mine'', a declarat, pentru Agerpres, edilul. 

„Aştept decizia de excludere şi o contest. (...) Totuşi, suntem un partid democratic. Trebuie să luăm decizii într-un mod democratic'', a mai spus el. Damian, unul din cei mai cunoscuţi primari de comună din ţară, s-a aflat pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie. Aflat printre puţinii edili social-democraţi din Alba, un judeţ în care majoritatea covârşitoare o deţin liberalii, Damian a refuzat de-a lungul timpului ofertele făcute de PDL şi PNL de a candida din partea acestora la Primărie. Gheorghe Damian a câştigat un nou mandat de edil anul trecut, al V-lea, cu 85% din voturi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14

TAGURI: gheorghe damian primar ciugud exclus din psd, alba, ioan dirzu, ioan florea, psd alba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHEORGHE
14 Ian 2017

dragnea, ii place sa fac i pt. el,nu pt. comunitat e.
ANCA
14 Ian 2017

Sunt convinsă că domnul primar poate candida și ca independent și va st rânge tot 85% din voturi .
CROCODILUL FLAMAND
15 Ian 2017

HA HA.................REG ULA IN PSD ESTE JUMATATE DIN BANI TREBUIAU FURATI. ..............LA FEL CA M AZARE NASTASE HREBENCIUC VANGHELIE...............D ACA NU ESTI BUN LA CIORDE ALA DE CE TE BAGI LA PART IDUL MAFIEI.............. ....PSD=MAFIA TIGANEASCO- SECURISTA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...