2018-12-13 04:54


Primarul din Botoşani cere procurorilor verificarea mai multor angajați din Primărie

 |  11:51
Primarul din Botoşani cere procurorilor verificarea mai multor angajați din Primărie

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a cerut procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani verificarea a 27 de angajați ai Primăriei din punct de vedere al integrității. Edilul a precizat că a făcut această solicitare pentru a verifica dacă directorii, șefii de servicii și consilierii primarului au sau nu dosare penale.

"Vrem să aflăm dacă persoanele cu funcții de conducere nominalizate în această anexă au în prezent calitatea de suspect, învinuit în dosare de natură penală ce presupune infracțiuni contra statului sau autorității, infracțiuni de corupție, infracțiuni care împiedică înfăpturirea justiției, infracțiuni de fals sau orice altă infracțiune săvârșită cu intenție care îl face incompatibil cu exercitarea funcției publice. Obiectivul meu este ca în urma acestui demers să putem spune corupție zero în Primărie", a precizat Ovidiu Portariuc, potrivit Agerpres.

Demersul acestuia vine la o lună după ce presa a scris că un consilier al primarului este cercetat de procurorii de criminalitate organizată din Iași pentru săvârșirea unor infracțiuni de constituire de grup infracțional organizat, fals în înscrisuri și complicitate la înșelăciune. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: primar, botosani, cere, procuror, verifica, angajat, primarie, ovidiu portariuc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...