2018-11-15 06:33


Primarul Florentin Pandele, cercetat pentru loviri şi alte violenţe

 |  13:34
Primarul Florentin Pandele, cercetat pentru loviri şi alte violenţe

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat de poliţiştii din Ilfov pentru loviri şi alte violente, autorităţile autosesizându-se în acest caz.

În presă au apărut o serie de imagini în care primarul este surprins când ar agresa un bărbat, motiv pentru care poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-29

TAGURI: primar, florentin pandele, cercetat, loviri, violente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PLAGIATORUL
29 Noi 2016

CINE L-A VOTAT PE ACEST EXPONENT AL MAFIEI p.s.d. ? RASPUNS : INCULTII ,ANALFABATII ,LICHELELE ,CORUPTII ,PENSIONARII SI BUGETARII. ACESTE CATEGORII VOTEAZA p.s.d.SI SUSTIN PRIN VOTUL LOR CORUPTIA SI VIOLENTA FIZICA (exemplu plagiatorul pandele ). LA PUSCARIE CU EL SI MAFIA BOLSEVICA p.s.d.
CROCODILUL FLAMAND
30 Noi 2016

INCA O DOVADA CA TERORISTII KUSHER DIN DECEMBRIE 1989 SUNT POLITICIENII DIN ZIUA DE AZI.....SI CAPITALISTII KUSHER.......IAR MORTI RANITII EMIGRATII SI JEFUITII.......ADICA IN TOTAL 24DE MILIOANE DE OAMENI SUNT VICTIMELE TERORISTILOR KUSHER F-S-N 1989.............ESTE EXACT FENOMENUL INVERSAREA VALORILOR......ACADEMICIAN DOCTOR INGINER DE RENUME MONDIAL TOARSU GRADU PANDELE....TERORISTUL KUSHER ESTE CU DOCTORAT CA ASA E LA MODA...SE POARTA DOCTORATUL CIORDISTANEZ DE DAMBOVITZA....DOM PROFESOR BIN-LADEN ZIS TOARSU ILICI A PRODUS MULTI GANDACI CARCALACI SCARABEI EMANATI DIN KKTUL URAT MIROSITOR F-S-N 1989
Random imageUltimele stiri


loading...