2019-01-23 07:27


Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi-a luat concediu de o zi

 |  12:01
Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi-a luat concediu de o zi

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita nu s-a prezentat luni la serviciu, el luându-şi o zi de concediu, potrivit unor reprezentanți ai municipalității, citaţi de Agerpres. Edilul este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA.

"Astăzi, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, este în concediul pentru o zi. El nu are interdicția de a lucra. Și-a luat o zi de concediu. Atribuțiile primarului au fost preluate de viceprimarul Mihai Chirică", a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iași, pentru Agerpres.

Acesta a mai spus că Adina Samson, șefa serviciului Managementul Calității, Eugen Chișcă, șeful Serviciului Administrativ, și Dumitru Tomorug, șeful Direcției Tehnice de Investiții, au revenit luni dimineața la serviciu. Ei au fost duși joi seara la audieri la DNA, în urma perchezițiilor efectuate la sediul Primăriei Iași.

În prezent, primarul Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar.

Procurorii DNA au efectuat joi, percheziții în 21 de locații situate în județul Iași, dintre care trei la sediile unor instituții publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupție comise de la începutul anului până în prezent, în care ar fi fost implicat și ajutorul șefului Poliției Locale, Liviu Hliboliceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: primar, iasi, gheorghe, nichita, ia, concediu, zi, cercetat, control, judiciar, procuror, dna
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
04 Mai 2015

Vâlcov avea telefon SPECIAL PENTRU SEX/S-a CULCAT cu PESTE 5000 de FEMEI in 10 ani! Nichita si cu OBSEDATUL de TEODOROVICI CU CATE femei s-au culcat in ultimii 10 ani????????????????????????????? OBSEDATIII SEXUALI AI LUMII ADMINISTREAZA Ro nu le ajunge o pasarica in mod normal si doua cu pacat le trebuie un stol POLITICA ZBURATOARE DE CACAOOOOOOOO..........
Random image



Ultimele stiri





loading...