2019-04-23 15:57


Primarul orașului Cavnic, Vladimir PETRUȚ, exclus din PSD Maramureș. Cum justifică decizia șeful organizației județene

 |  15:04
Primarul orașului Cavnic, Vladimir PETRUȚ, exclus din PSD Maramureș. Cum justifică decizia șeful organizației județene

Primarul oraşului Cavnic, social-democratul Vladimir Petruţ, a fost exclus din PSD, iar organizaţia locală va fi condusă de un comitet interimar, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, informează Agerpres.

„În ceea ce priveşte organizaţia PSD Cavnic, s-a luat, de asemenea, decizia instalării unui comitet interimar, condus de un preşedinte interimar, domnul Marcel Ighireş. În Cavnic din păcate, începând cu anul 2017, activitatea politică a PSD nu a fost una care să ne placă, una la parametrii normali. (...) Domnul Vladimir Petruţ, primarul din Cavnic, şi-a prezentat demisia virtual pe Facebook, şi nu ştiu dacă e un model de urmat, dar e un model pe care el l-a accesat, demisia din funcţiile politice a PSD, iar apoi a avut o activitate anti-PSD! Excluderea din partid s-a luat la întâlinirea Ligii Aleşilor Locali din PSD Maramureş, a eliminării din partid a domnului. Petruţ. Eu m-am abţinut de la acest vot, dar până la urmă toţi membrii Comitetului Executiv Judeţean al PSD au fost pentru excluderea acestuia. Membrii comitetului ne-au reproşat că nu am luat această măsură mai devreme", a spus Gabriel Zetea.  Acesta a mai subliniat că fostul coleg de partid din oraşul Cavnic nu are nici activitatea administrativă locală la un nivel performant. Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a fost primul membru al PSD din ţară care a cerut public demisia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, invocând că duce partidul într-o direcţie greşită, pentru a-şi rezolva problemele personale pe care le are în justiţie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-01

TAGURI: zetea, cavnic, primar, petrut, psd, maramures
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Mar 2019

Afost ales primar ca membru PSD Acum sa fie obligat sa renunte si la functia de primar DOBITOCULpentru ca el este impotriva partidului care l-a sprijinit pe FRIPTURIST Sa-l dati afara si din primarie - nu merita sa mai ia banii degeaba oricum e o carpa
Random imageUltimele stiri


STARBAG