2019-01-17 14:11


Primarul şi viceprimarul din Miercurea Ciuc, arestaţi la domiciliu, au fost suspendaţi din funcţii

 |  13:28
Primarul şi viceprimarul din Miercurea Ciuc, arestaţi la domiciliu, au fost suspendaţi din funcţii

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, şi viceprimarul Szoke Domokos, au fost suspendaţi, joi, din funcţii, prin ordine ale prefectului judeţului Harghita. Cei doi sunt arestaţi la domiciliu în dosarul în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

Ordinele de suspendare a primarului Raduly Robert Kalman şi a viceprimarului Szoke Domokos au fost emise de către prefectul judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei.

Viceprimarul Antal Attila a confirmat, joi, primirea ordinelor de suspendare emise pe numele celor doi.

Potrivit legii, atribuţiile primarului Raduly şi ale vicerimarului Szoke ar urma să fie preluate de viceprimarul în funcţie, Antal Attila.

Procurorii i-au dus, la sfârşitul lunii aprilie, pe primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, şi pe viceprimarul Szoke Domokos la audieri, la DNA Structura Centrală, după ce au făcut percheziţii la locuinţele acestora şi la sediul Primăriei Miercurea Ciuc.

Primarul din Miercurea Ciuc a fost reţinut ulterior de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, instigare la infracţiunea de abuz în serviciu şi conflict de interese, iar viceprimarul, pentru abuz în serviciu şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale. Tribunalul Bucureşti a decis apoi ca Raduly Robert Kalman şi Szoke Domokos să fie cercetaţi în arest la domiciliu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: primar, viceprimar, miercurea, ciuc, arestat, domiciliu, suspendat, functie, fapte, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...