2018-12-14 19:59


Primarul Timişoarei, vedetă pe youtube. Ascultă noua sa melodie

 |  09:01
Primarul Timişoarei, vedetă pe youtube. Ascultă noua sa melodie

De abia întors din vacanţa de lux din Sardinia, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a şi apucat de treabă. De cântat. A lansat o nouă melodie care e deja hit pe youtube.

Nicolae Robu a compus o nouă melodie, inspirat de plajele din Sardinia. Intitulată „Suntem ca norii”, melodia a fost deja lansată pe youtube şi pe facebook. Versurile îi aparţin scriitorului Percy Bysshe Shelley, fiind vorba de poemul "E veşnică pe lume doar uitarea".

"Gata sejurul de 9 zile in Sardinia! A fost minunat, m-am simtit foarte, foarte bine! Si, daca tot am avut mare succes anul trecut, postând, chiar inainte de plecarea la aeroport, pe Facebook, una din compozitiile mele muzicale - e vorba de piesa «Ca marea», ajunsa, fara publicitate, la peste 14.000 de vizualizari, am decis sa repet gestul. Asadar, vă ofer piesa «Suntem ca norii», pe superbele versuri intitulate «E vesnica pe lume doar schimbarea», apartinand lui P.B. Shelley (partea vocala e compusa si ea, dar trebuie trasa in studio, ca si in cazul piesei «Ca marea»). Daca va place, dati like. Daca nu va place, postati textul «O prostie marca Robu si asta, ca pasajul Michelangelo, Biblioteca UPT si ca toate celelalte realizari»", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Anul trecut, în timpul concediului petrecut în Ibiza, Nicolae Robu a postat pe Facebook melodia "Ca marea", compusă de el. Primarul a anunţat apoi că intenţionează chiar să scoată un album cu piesele sale pe care le va înregistra într-un studio profesionist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-15

GALERIE MEDIA


TAGURI: primar timisoara, nicolae robu, melodie, youtube
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...